ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Η πιο εύκολη αποτοξίνωση προσώπου


TSVIGKOU

21 Οκτωβρίου 2017

21879764-130225377717553-813648062072225792-n.jpg

Step No1
Δημιουργούμε το κατάλληλο κλίμα. Χαλαρή μουσική, το αγαπημένο μας κερί που μας χαλαρώνει με το φωτισμό αλλά και την αίσθηση-μυρωδιά που προσφέρει στην ατμόσφαιρα και ξεκινάει η skincare περιποίηση.

Extra Tip: Επενδύστε σε ένα αρωματικό κερί και τοποθετήστε το στο μπάνιο ή στο χώρο όπου περιποιείστε τον εαυτό σας.

Step No2
Το πιο βασικό βήμα είναι ο καθαρισμός του προσώπου. Με χλιαρό νερό και το καθαριστικό, κάνουμε απαλές, κυκλικές κινήσεις και καθαρίζουμε το πρόσωπό μας, ακόμα και να δεν έχουμε βαφτεί.

[gallery-717036]
 

Step No3
Ανακατεύουμε τρεις σταγόνες από το serum με μιάμιση κουταλιά ζάχαρη και κάνουμε απαλό μασάζ, αποφεύγοντας περιοχές όπου έχουμε ευρυαγγείες ή κάποιο σπυράκι. Αφιερώνουμε δέκα λεπτά, κάνοντας σχολαστική απολέπιση στο πρόσωπό μας. Δε χρειάζεστε να είμαστε όρθιες, μπορούμε να καθίσουμε στον καναπέ μας και να απολαύσουμε αυτό το ελαφρύ μασάζ.

[gallery-717276]
 

Step No4
Δημιουργούμε την πιο εύκολη μάσκα για λαμπερή επιδερμίδα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ 1 κουταλιά λάδι, 1 κουταλιά μέλι και 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Εφαρμόζουμε την DIY μάσκα στο πρόσωπό μας και την αφήνουμε για 10 με 15 λεπτά.

Step No5
Εφαρμόζουμε με ταμποναριστές κινήσεις την ενυδατική προσώπου αλλά και ματιών. Αφήνουμε την υγρασία να απορροφηθεί και συνεχίζουμε με το μακιγιάζ, σε περίπτωση που θέλουμε να συνεχίσουμε το βράδυ. Διαφορετικά χαλαρώνουμε στην ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει.

[gallery-716406]

FYI: Γιατί η κρέμα σας πρέπει να περιέχει βιταμίνη C;

 

 

Tip! Επιλέξτε μία ημέρα της εβδομάδας, όπου θα ασχολείστε με τον εαυτό σας λίγο παραπάνω από τις υπόλοιπες. Αυτή η συνήθεια αρχικά σας χαλαρώνει-κάτι που όλες έχουμε ανάγκη, με τόση ένταση που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας- και ύστερα είναι σαν ένα δώρο προς την επιδερμίδα σας. Μία extra ενυδάτωση, από αυτή που προσφέρεται καθημερινά.
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.