ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

#DidYouKnow: Πώς μπορείτε μόνες σας να φτιάξετε μεταλλική σκιά;


TSVIGKOU

13 Δεκεμβρίου 2017

24126797-141226526529975-4526631883416535040-n.jpg

Γι αυτό αναζητάμε λύσεις για να έχουμε τα προϊόντα που θέλουμε με τα ήδη υπάρχοντα καλλυντικά.

Το Σάββατο που μας πέρασε, ήθελα οπωσδήποτε να βάλω μεταλλική σκιά στο μάτι μου. Ωστόσο στο νεσεσέρ μου δεν είχα τη χρυσή απόχρωση που ήθελα, είχα ωστόσο glitter σε χρυσό χρώμα.

Τι έκανα λοιπόν; Ανακάτεψα ελάχιστο λάδι καρύδας, το οποίο είχα λιώσει αρχικά με το glitter. Η ποσότητα ήταν τόση ώστε να βάψω και τα δύο μου μάτια.

Στη συνέχεια άπλωσα στο μάτι μου μία μπεζ κρεμώδη σκιά που είχα και τέλος εφάρμοσα τη μεταλλική χρυσή σκιά που είχα δημιουργήσει πριν λίγα λεπτά. Πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν απίστευτα εντυπωσιακό. Και εγώ με τη σειρά μου είχα ενθουσιαστεί για την DIY συνταγή που είχα δημιουργήσει.

Δοκιμάστε να το κάνετε κι εσείς με όποιο glitter έχετε και δημιουργήστε looks, όπως αυτά που ανακάλυψα στο pinterest.

[gallery-709441]

Μην ξεχνάτε ότι το μακιγιάζ είναι παιχνίδι, γι αυτό πρέπει να είναι διασκεδαστικό. Μη φοβάστε να πειραματίζεστε, μη φοβάστε να δοκιμάζετε νέα πράγματα. Στείλτε τις ιδέες σας, τις δημιουργίες σας και εμείς με τη σειρά μας θα της μοιραστούμε στο επόμενο άρθρο μας.
Αναμένω τις DIY συνταγές σας, μαζί με φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά makeup looks που δημιουργήσατε.

FYI: Επειδή παραπάνω μιήσαμε για το χρυσό, να ξέρετε ότι αυτά τα Χριστούγεννα είναι MUST. Το επιλέγουμε ακόμα και για το μακιγιάζ των βλεαρίδων μας. Και αν δεν έχουμε τέτοια μάσκαρα, μπορούμε να κάνουμε την DIY συνταγή που σας έγραψα και να χρησιμοποιήσουμε ένα καθαρό, παλιό πινέλο μάσκαρας και να τις βάψουμε. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και από αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω.

[gallery-717922]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.