ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Η DIY συνταγή που θα κρύψει όλες τις λευκές τρίχες


TSVIGKOU

30 Ιανουαρίου 2018

2-7-causes-and-12-ways-to-reduce-white-hair-naturally-599228798.jpg

Προσωπικά έχω αρκετές λευκές τρίχες και η αλήθεια είναι ότι τώρα που έχω αφέλειες, κάποιες είναι αρκετά "ενοχλητικές", αφού δεν μπορούν να κρυφτούν με άλλες τούφες, στο σημείο που βρίσκονται.

Όταν λοιπόν τις βλέπω μπροστά μου, στον καθρέφτη μου, αυτό που κάνω είναι να παίρνς στα χέρια μου την καφέ μου μάσκαρα. Να σας πω ότι έχω καστανά μαλλιά, γι αυτό αποφεύγω τη μαύρη. Σκουπίζω ελαφρώς το βουρτσάκι να φύγει το περιττό υλικό και κάνω περάσπατα με τη μάσκαρα στα σημεία που πρέπει. Τα μαλλιά μου έχουν όλα το ίδιο χρώμα. Το"πρόβλημά" μου δεν μπορούσε να λυθεί πιο εύκολα.

Όσο για τις ξανθές, να σας πω ότι αντί για μάσκαρα μπορείτε να αγοράσετε ένα προϊόν για μακιγιάζ φρυδιών, που μοιάζει με μάσκαρα. Καλύψτε τοπικά τις λευκές σας τρίχες και το πρόβλημά σας θα λυθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Τουλάχιστον για τώρα γλιτώσαμε τη βαφή μαλλιών. 
Ωστόσο αν ποτέ υποκύψω, να σας πω ότι θα προτιμήσω ανταύγειες. Παρακάτω σας δείχνω μία από τις πιο αγαπημένες τεχνικές στη βαφή των μαλλιών που ονομάζεται "Hygge":

[gallery-718105]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.