ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Η συνταγή της Kourtney Kardashian για τη φροντίδα των μαλλιών της


TSVIGKOU

11 Φεβρουαρίου 2018

kourtneybedroom-e.jpg

Η reality star χρησιμοποιεί 4 συστατικά από την κουζίνα της, τα οποία προσφέρουν λάμψη και προστατεύουν τα μαλλιά της. Αβοκάντο, ελαιόλαδο, χυμό απο λεμόνι, και το μέλι είναι τα συστατικά που αναμειγνύει και δημιουργεί μια μάσκα. Αυτά τα 4 συστατικά συμβάλλουν στην υγιή και λαμπερή όψη των μαλλιών.

Αναλυτικότερα η Kourtney έχει αναλύσει κάθε ένα από τα 4 συστατικά που επιλέγει. Το ελαιόλαδο προστατεύει τα μαλλιά από εργαλεία styling, που έχουν θερμότητα όπως σίδερο, πρέσα και πιστολάκι. Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά και το λεμόνι με τη σειρά του καταπολεμά τα βακτήρια. Τέλος το μέλι είναι ένα συστατικό που ενυδατώνει και θεραπεύει τα κατεστραμμένα μαλλιά. 

Αυτό που μένει λοιπόν είναι να αναμείξουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ, να δημιουργήσουμε μια μάσκα και να την απλώσουμε στα μαλλιά μας, κάνοντας απαλό μασάζ. Στη συνέχεια ξεβγάζουμε τα μαλλιά μας καλά και συνεχίζουμε με το σαμπουάν και το conditioner.

Δείτε ακόμη την makeup πινελιά που δε λείπει ποτέ από το μακιγιάζ της Kourtney:

[gallery-716589]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.