ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Η DIY συνταγή που έκανε τα μαλλιά μου λαμπερά σε μια ημέρα


TSVIGKOU

20 Μαρτίου 2018

averie-woodard-319828-unsplash.jpg

Σήμερα λοιπόν θα σας πω για τη μάσκα που έκανε τα μαλλιά μου λαμπερά μέσα σε λίγες ώρες. Η αλήθεια είναι ότι τη συνταγή την είχα στα χέρια μου εδώ και καιρό, ωστόσο δεν ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να εφαρμόσω αυτά τα υλικά στα μαλλιά μου.

Ο λόγος για το αυγό και το ελαιόλαδο. Συγκεκριμένα ανακάτεψα τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο με δύο αυγά. Στη συνέχεια άπλωσα το μείγμα στα μαλλιά μου και το άφησα για περίπου 20 λεπτά. Τέλος τα ξέπλυνα με χλιαρό νερό και έκανα μπάνιο με το σαμπουάν και το conditioner που χρησιμοποιώ αυτές τις ημέρες.

Όταν έκανα πιστολάκι, έβλεπα στον καθρέφτη ότι γυάλιζαν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Όπως ήδη γνωρίζετε το ελαιόαλδο είναι ένα από τα πιο ενυδατικά συστατικά, το οποίο βοηθάει και στις σπασμένες άκρες. Από την άλλη τα αυγά είναι πλούσια σε πρωτεϊνες και ενισχύουν την υγιή όψη της τρίχας, ενώ βοηθούν και στην ανάπτυξή τους.

Αξίζει να σας πω ότι και τα κορίτσια στο γραφείο σχολίασαν ότι τα μαλλιά μου ήταν πιο λαμπερά από ποτέ. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ξεκάθαρα, ότι αυτή η εύκολη μάσκα έχει άμεσα, ορατά αποτελέσματα. 

Όταν θα είστε μόνες σας σπίτι και θα έχετε περίπου μισή ώρα ελεύθερη, σας προτείνω να τη δοκιμάσετε και να μου πείτε αν έχετε τα ίδια αποτελέσματα.

Extra Info: Όσες έχετε λιπαρά μαλλιά αποφύγετε να την εφαρμόσετε στις ρίζες, απλώστε την μόνο στις άκρες.


Δείτε ακόμη στην gallery που ακολουθεί τα χαλαρά χτενίσματα που ταιριάζουν απόλυτα σε αυτή την εποχή:

[gallery-716799]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.