ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

2 DIY συνταγές που αξίζει να δοκιμάσεις


TSVIGKOU

4 Μαΐου 2018

joe-robles-594524-unsplash.jpg

Στο σημερινό άρθρο θέλω να μοιραστώ μαζί σας 2 από τις πιο αγαπημένες μου, τις οποίες κάνω τουλάχιστον από μία φορά μέσα στο μήνα, ενώ σε όσες φίλες μου τις έχω προτείνει, έχουν δει ανάλογα ικανοποιητικά αποτελέσματα.


Να σας πω ότι πολύ σημαντική είναι η επιλογή κατάλληλων προϊόντων. Προσωπικά εμπιστεύομαι τα υλικά της MACROVITA και τα χρησιμοποιώ σχεδόν σε κάθε συνταγή.

Λάδι για δυσχρωμίες

Η πρώτη συνταγή είναι ένα λάδι που δημιουργώ για τις δυσχρωμίες. Βλέπετε η μητέρα μου αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα στα χέρια της αλλά και σε διάφορα άλλα σημεία στο σώμα της. Η συγκεκριμένη συνταγή τη βοήθησε αρκετά, ενώ τη χρησιμοποίησα και εγώ σε κάποια σημεία και είδα αποτελέσματα.

Υλικά
  • Ρυζέλαιο MACROVITA
  • Έλαιο Αβοκάντο MACROVITA
  • Έλαιο Κάνναβης MACROVITA

Αναμείξτε τρία μέρη ρυζέλαιο με ένα μέρος έλαιο αβοκάντο και ένα μέρος έλαιο κάνναβης, ανακατεύοντας καλά. Απλώστε επαρκή ποσότητα από το μείγμα με απλή επάλειψη στα σημεία του προσώπου ή του σώματος που έχουν κηλίδες, πανάδες ή δυσχρωμίες.Αφήστε το να απορροφηθεί χωρίς να το σκουπίσετε. Για καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόστε το συστηματικά δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον 3 μήνες.
Αξίζει να σας πω ότι το ρυζέλαιο αναπλάθει τα κύτταρα και δίνει σταδιακά μοναδική ομοιομορφία στον τόνο του δέρματος, είτε πρόκειται για σημάδια φθοράς του χρόνου, είτε για δυσχρωμίες, κηλίδες ή πανάδες που προέρχονται από την έκθεση στον ήλιο. Από την άλλη το έλαια αβοκάντο και κάνναβης θα χαρίσουν στο δέρμα σου πολύτιμα συστατικά και θα ενισχύσουν τη φωτεινότητά του. Το δέρμα σου θα αποκτήσει φυσική λάμψη, χρωματική ομοιογένεια και τονικότητα και θα δείχνει ακόμα νεότερο, χωρίς τους περιορισμούς και τις δυσάρεστες επιπτώσεις των χημικών λευκαντικών προϊόντων.
Λάδι για ραγάδες
Δεύτερη αγαπημένη μου συνταγή είναι το λάδι για τις ραγάδες. Από τα εφηβικά μου χρόνια, οι ραγάδες στο πλάι των γοφών μου ήταν κάτι που με ενοχλούσε ιδιαίτερα σε κάθε μου εμφάνιση. Με αυτή την DIY συνταγή όμως είδα αποτελέσματα και είμαι σίγουρη ότι θα τα δείτε κι εσείς μόλις τη δοκιμάσετε.

Υλικά
  • Έλαιο Φύτρου Σιταριού (Σιτέλαιο) MACROVITA
  • Έλαιο Τριαντάφυλλου MACROVITA
  • Έλαιο Σημύδας MACROVITA
  • Έλαιο Κάνναβης MACROVITA
  • Καροτέλαιο MACROVITA

Αναμείξτε δύο μέρη σιτέλαιο με ένα μέρος έλαιο τριαντάφυλλου, ένα μέρος έλαιο σημύδας, ένα μέρος έλαιο κάνναβης και ένα μέρος καροτέλαιο, ανακατεύοντας καλά. Απλώστε επαρκή ποσότητα από το μείγμα με απλή επάλειψη στα σημεία του σώματος που έχουν ανάγκη. Αφήστε το να απορροφηθεί χωρίς να το σκουπίσετε. Επαναλάβετε τη διαδικασία όσο συχνά και για όσο καιρό χρειάζεται.
Το σιτέλαιο και το έλαιο σημύδας θα γίνουν σύμμαχοί σου ενάντια στις ραγάδες, τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπισή τους, αφού θα ενισχύσουν την ελαστικότητα του δέρματος και θα σε βοηθήσουν να το διατηρείς σφριγηλό. Το έλαιο τριαντάφυλλου και το καροτέλαιο θα βοηθήσουν στο φυσιολογικό σχηματισμό νέων ιστών στις ουλές που έχουν δημιουργηθεί ενώ, παράλληλα, τα λιπίδια του ελαίου κάνναβης, λόγω της ομοιότητάς τους με αυτά του δέρματός μας, θα διεισδύσουν στην επιδερμίδα, θα ενυδατώσουν σε βάθος και θα ενισχύσουν την κυτταρική μήτρα. Άφησε τη φύση να φέρει νέα ζωή στο δέρμα σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.