ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Με αυτή την εύκολη συνταγή θα απαλλαγούμε από τα σπυράκια στους γλουτούς


TSVIGKOU

27 Μαΐου 2018

jernej-graj-620008-unsplash.jpg

Ο πιο βασικός τρόπος να απαλλαγούμε από τα ανεπιθύμητα αυτά σπυράκια είναι να διατηρήσουμε την περιοχή καθαρή αλλά και στεγνή. Μετά το μπάνιο σκουπιζόμαστε καλά πριν φορέσουμε εσώρουχα και ρούχα.

Επιπλέον οι ειδικοί λένε ότι βοηθάει ιδιαίτερα να κάνουμε απολέπισ στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς έτσι βοηθάμε στην απόφραξη των φραγμένων πόρων και μειώνουμε τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις του δέρματος.

Ακολουθούμε αυτή τη συμβουλή λοιπόν και στο μπάνιο κάνουμε απολέπιση. Το πιο εύκολο scrub που μπορούμε να φτιάξουμε είναι αυτό που αναμειγνύουμε λάδι με μαύρη ζάχαρη. Δημιουργούμε μια παχύρευστη πάστα και με απαλές, κυκλικές κινήσεις κάνουμε απολέπιση στους γλουτούς και γιατί όχι και στο υπόλοιπο σώμα. Βγαίνοντας από το μπάνιο σκουπίζουμε καλά την περιοχή με καθαρή πετσέτα και φοράμε τα εσώρουχα και στη συνέχεια τα καθαρά μας ρούχα.

Αν τα σπυράκια είναι μεγάλα και επιμένουν καλό είναι να επισκφθείτε γιατρό για να αξιολογήσει την κατάσταση και να σας συμβουλεύσει ιατρικά για την αντιμετώπισή τους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.