ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY μάσκα προσώπου με τσάι matcha


Ελένη Τσούτση

30 Ιουνίου 2019

kal-visuals-emxaxutgt-a-unsplash-2.jpg

Το τσάι matcha είναι μια πλούσια πηγή διαφόρων θρεπτικών συστατικών, που ενισχύουν τον μεταβολισμό, το δέρμα και τα μαλλιά, ενώ παράλληλα τονώνει τον οργανισμό. Φαίνεται, όμως, ότι αυτή η πράσινη σκόνη του τσαγιού είναι επίσης super αποτελεσματική και στη ρουτίνα ομορφιάς καθώς τα αντιοξειδωτικά που περιέχει ενισχύουν την επιδερμίδα και βοηθούν στη μείωση των ρυτίδων. Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε μια μάσκα προσώπου με αντιγηραντική δράση.

Τι θα χρειαστείτε;

Υλικά:
1 κ. σούπας σκόνη matcha
1/2 κ. γλυκού λάδι καρύδας
Νερό

Οδηγίες εκτέλεσης
Ανακατέψτε το λάδι καρύδας με λίγο νερό σε θερμοκρασία δωματίου έτσι ώστε να μην είναι ούτε πολύ παχύ ούτε πολύ ρευστό. Σε ένα μπολ, βάλτε την πούδρα matcha και ανακατεύετε προσθέτοντας σιγά σιγά το μείγμα λαδιού καρύδας και νερού. Απλώστε απαλά σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο και αφήστε το για περίπου 10-15 λεπτά. Ξεπλένετε το πρόσωπό σας με άφθονο νερό και αμέσως θα νιώσετε το δέρμα σας μεταξένιο, απαλό και αναζωογονημένο!

Δείτε ακόμη:

Jennifer Aniston: Αυτές είναι οι αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.