ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY μάσκα για ταλαιπωρημένες άκρες


29 Σεπτεμβρίου 2019

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY μάσκα για ταλαιπωρημένες άκρες

Tα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται πολύ καθημερινά και επιβαρύνονται με τις βαφές και τα προϊόντα styling που χρησιμοποιούμε. Σε καμιά μας όμως δεν αρέσει να έχουμε άγρια, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Γι’ αυτό μια συνταγή για μάσκα μαλλιών είναι απαραίτητη σχεδόν σε κάθε λούσιμο. Αν νιώθετε τα μαλλιά σας θαμπά και τις άκρες σας ταλαιπωρημένες, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την παρακάτω συνταγή.

jenny.gr

Τι θα χρειαστείτε:

Υλικά:

Αυγό, μέλι και ελαιόλαδο

Αν θέλετε να ενισχύσετε τη δύναμη των μαλλιών αλλά και να τους δώσετε όγκο οι θρεπτικές ουσίες που περιέχει το αυγό είναι το πλέον κατάλληλο υλικό. Σε ένα μπολ ανακατέψτε ένα αυγό με 2 κουταλιές της σούπας μέλι και άλλες δύο ελαιόλαδο.Έπειτα, εφαρμόστε το μείγμα στις ρίζες και τυλίξτε το κεφάλι σου με μια ζελατίνη και στη συνέχεια με μια πετσέτα και αφήστε το να δράσει για μισή ώρα. Αν τα μαλλιά σας είναι αρκετά κατεστραμμένα και χρειάζονται εντατική θεραπεία αφήστε την να δράσει για 1 με 2 ώρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.