ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Η αισθητικός της Kaia Gerber αποκάλυψε την αγαπημένη της DIY μάσκα για λαμπερή επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

2 Απριλίου 2020

Η αισθητικός της Kaia Gerber αποκάλυψε την αγαπημένη της DIY μάσκα για λαμπερή επιδερμίδα

Αυτές τις μέρες δεδομένου ότι #μένουμε σπίτι, οι περισσότερες από εμάς προσπαθούμε να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στην περιποίησή μας αφού έτσι θα ανέβει και η διάθεσή μας αλλά θα λάμψει και η επιδερμίδα μας.

Το ίδιο κάνουν και οι αγαπημένες μας celebrities, οι οποίες δεν σταματούν να ανεβάζουν selfies με τις μάσκες προσώπου που κάνουν, δίνοντάς μας έτσι το καλό παράδειγμα. Ανάμεσά τους και το top model, Kaia Gerber, η οποία μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί την αισθητικό της αλλά φτιάχνει την αγαπημένη της DIY μάσκα για λαμπερή επιδερμίδα.

Τη συγκεκριμένη συνταγή την αποκάλυψε σε συνέντευξή της, η Mimi Luzon η οποία είναι αισθητικός πολλών celebrities όπως η Gigi Hadid. Τα υλικά είναι απλά και μπορείτε να τα βρείτε στο ντουλάπι της κουζίνας σας.

Τι θα χρειαστείτε;

1 φλιτζάνι πράσινο τσάι

2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι

1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Εκτέλεση: Αναμείξτε όλα τα υλικά μέχρι να δημιουργήσετε μια αλοιφή. Έπειτα, εφαρμόστε τη στο πρόσωπό σας για 20 λεπτά και τέλος ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.      

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.