ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Έξυπνα tricks για να φαίνονται τα δόντια σας πιο λευκά


Ελένη Τσούτση

20 Αυγούστου 2020

Έξυπνα tricks για να φαίνονται τα δόντια σας πιο λευκά

Ποια από εμάς δεν θέλει να είναι λαμπερό το μεγαλύτερο μας όπλο, δηλαδή το χαμόγελο μας; Η απάντηση είναι μια όλες μας αφού δεν υπάρχει αμφιβολία πως ένα όμορφο και γλυκό χαμόγελο τους κερδίζει όλους αμέσως.

Πόσες φορές δεν προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο λευκά τα δόντια μας με διάφορα tricks αλλά ίσως να μην ήταν όλες και τόσο επιτυχημένες οι προσπάθειες. Το μακιγιάζ όμως μπορεί να γίνει ο σύμμαχος μας σε αυτόν τον σκοπό.

#1. Δημιουργείστε το κατάλληλο μακιγιάζ
Αν δώσετε έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών με τις κατάλληλες αποχρώσεις σκιών το χαμόγελό σου θα δείχνει πιο λευκό.  Μοβ, μπλε, ασημί, πράσινες και τιρκουάζ σκιές είναι οι ιδανικές.

jenny.gr

#2. Φορέστε κόκκινο κραγιόν
Επιλέξτε ένα κόκκινο κραγιόν με μπλε υπότονους και αμέσως θα δείτε τη διαφορά. Το μπλε είναι ένα ψυχρό χρώμα το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τα πιο ζεστά χρώματα όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί. Έτσι, φορώντας μία τέτοια απόχρωση στα χείλια σας, εξουδετερώνετε οποιαδήποτε κιτρινίλα στα δόντια.

 

#3. Φορέστε bronzer
Ακόμα μία τεχνική που μπορεί να κάνει τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά. Αυτό συμβαίνει γιατί το δέρμα σκουραίνει και έρχεται σε αντίθεση με το λευκό των δοντιών, ενισχύοντάς το, ακόμη και τον χειμώνα.
 

#4. Ενυδάτωση
Κρατήστε τα χέιλη ενυδατωμένα. Αν είναι ξηρά θα δείχνουν χειρότερα τα δόντια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.