ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY body scrub με άρωμα Γαλλίας


Ελένη Τσούτση

15 Νοεμβρίου 2020

n

Έφτασε πάλι η Κυριακή και ας αφιερώσουμε χρόνο για να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας λίγο παραπάνω! Το DIY το λατρεύουμε, άλλωστε, και αυτό θα ανταποδώσει την αγάπη μας με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή με την πιο καθαρή και λεία επιδερμίδα. It’s a french promise!

Δεν χρειάζεται να κουραστείτε καθόλου ψάχνοντας μέσα στο σπίτι τα υλικά ούτε να φοβηθείτε πως θα έπρεπε να είχατε αγοράσει κάτι. Για σήμερα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε μία βόλτα στην κουζίνα σας.

Τι θα χρειαστείτε;

Υλικά:

1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι μέλι

jenny.gr

Αναμείξτε καλά τα υλικά σε ένα μπολάκι, κι έπειτα αν θέλετε, τοποθετήστε το για 15-20 δευτερόλεπτα στα μικροκύματα για να ζεσταθεί ελαφρώς το μείγμα. Απλώστε το σε όλο το σώμα και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές, και παράλληλα ανοδικές, κινήσεις.

Δώστε μεγαλύτερη έμφαση σε πιο ξηρά σημεία, όπως οι αγκώνες και τα γόνατα. Ξεπλύνετε σχολαστικά το σώμα σας με αρκετό χλιαρό νερό και στη συνέχεια ακολουθήστε τη διαδικασία-ιεροτελεστία που ακολουθείτε κάθε φορά όταν βγαίνετε από το ντους.

Δεν θα πιστεύετε πόσο βελούδινη θα είναι η υφή του δέρματός σας! 

Good Luck!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.