ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Η τέλεια DIY συνταγή για τα μαύρα στίγματα


Ελένη Τσούτση

18 Απριλίου 2021

Beauté την Κυριακή: Η τέλεια DIY συνταγή για τα μαύρα στίγματα
Beauté την Κυριακή: Η τέλεια DIY συνταγή για τα μαύρα στίγματα

Τα μαύρα στίγματα είναι μία πραγματική μάστιγα για αρκετές γυναίκες (ναι, και για εμένα επίσης). Θυμάμαι να με καταδιώκουν από έφηβη μέχρι και σήμερα. Κυρίως εμφανίζονται στη "ζώνη Τ" και ειδικά στη μύτη. Δεν είναι λίγες οι φορές που αισθάνομαι ότι μου χαλάνε την αισθητική του προσώπου μου και ότι κανένα μακιγιάζ δεν θα είναι ωραίο.

Αποφάσισα λοιπόν, να διερευνήσω τι DIY συνταγές κυκλοφορούν και να καταπολεμήσω τα επίμονα μαύρα στίγματα. Δοκίμασα την παρακάτω συνταγή με υλικά που είχα στο ψυγείο μου και μπορώ να πω ότι με βοήθησε αρκετά καθώς ένιωθα πιο καθαρή την επιδερμίδα μου και επιτέλους τη "ζώνη Τ" να λάμπει στη κυριολεξία. Από τότε που την ανακάλυψα, προσπαθώ να την εφαρμόζω μία φορά την εβδομάδα.

Δείτε τι χρησιμοποίησα:

Ασπράδι από 1 αυγό / 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι

Οδηγίες χρήσης: 

Χτυπάτε το ασπράδι του αυγού καλά και στη συνέχεια προσθέτετε τον χυμό λεμονιού και ανακατεύετε. Απλώστε μία πρώτη στρώση στο πρόσωπό σας και βάλτε από πάνω χαρτί κουζίνας και απλώστε άλλη μία δεύτερη στρώση από τη μάσκα που ετοιμάσατε. Τέλος, αφήνετε να στεγνώσει καλά και ξεπλένετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Θα νιώσετε ότι ξεφορτωθήκατε τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.