ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε την τέλεια μάσκα ενδυνάμωσης για τα μαλλιά


Ελένη Τσούτση

10 Οκτωβρίου 2021

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε την τέλεια μάσκα ενδυνάμωσης για τα μαλλιά
(ΚΥΡΙΑΚΗ) Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε την τέλεια μάσκα ενδυνάμωσης για τα μαλλιά μας

Σήμερα είναι Κυριακή και ήρθε η στιγμή να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Εμείς λοιπόν θα φροντίσουμε για τα μαλλιά σας και εσείς φροντίστε για όλα τα υπόλοιπα. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνετε μία μάσκα που θα τους χαρίσει λάμψη και ζωντάνια.

Η μάσκα από αυγό γίνεται εύκολα, γρήγορα και είναι super αποτελεσματική, τόσο για την ενδυνάμωση όσο και για τον όγκο των μαλλιών. Είναι δροσιστική ενώ τα ενυδατώνει σε βάθος. Μην ξεχνάτε ότι η πρόληψη, είναι η καλύτερη θεραπεία.

Βασικό συστατικό της είναι το αυγό, που είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη που θρέφει τις ρίζες, σε βιταμίνη Α που βοηθά στη μείωση του σπασίματος της τρίχας και σε βιταμίνη Β12 που προωθεί την ανάπτυξη νέας τρίχας. Επιπλέον, περιέχει κάλιο που θεραπεύει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

jenny.gr

Υλικά: 

1 αυγό (θα χρειαστούμε τον κρόκο του)

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 φλιτζάνι γάλα  και ένα κουταλάκι φυσικό χυμό λεμονιού

Χτυπάμε τον κρόκο του αυγού με το ελαιόλαδο, το γάλα και τον χυμό λεμονιού και εφαρμόζουμε στο τριχωτό του κεφαλιού μας. Περιμένουμε 15-20 λεπτά για να δράσει και για να απορροφηθούν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία και, στη συνέχεια, ξεπλένουμε με κρύο νερό, πολύ καλά.

Δοκιμάστε την και νιώστε τα μαλλιά σας πιο όμορφα και λαμπερά.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.