ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Pumpkin Spice Hair: Aυτή είναι η hot τάση του φθινοπώρου


Ελένη Τσούτση

21 Σεπτεμβρίου 2021

Pumpkin Spice Hair: Aυτή είναι η hot τάση του φθινοπώρου
Pumpkin Spice: Aυτή είναι η hot τάση του φθινοπώρου

Eίναι η εποχή που όλες μας αναζητάμε μια αλλαγή στα μαλλιά μας. Περνάμε ώρες στο Ιnstagram για να πάρουμε έμπνευση από τα αγαπημένα μας it girls και φυσικά αναρωτιόμαστε ποια νέα απόχρωση μπορούμε να δοκιμάσουμε φέτος. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε το απόλυτο hair color trend για το φθινόπωρο και εσείς μένει να πάρετε τις αποφάσεις σας. 

Θυμίζει λοιπόν πολύ σε αγαπημένο μας φθινοπωρινό ρόφημα από γνωστή αλυσίδα. Πρόκειται για το Pumpkin Spice, που ήρθε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών σας χαρίζοντας σας την ανανέωση που θέλατε! 

Μάλιστα θυμίζει την απόχρωση του Halloween και θα λέγαμε πως είναι εμπνευσμένη από αυτό.Τα Pumpkin Spice μαλλιά δεν είναι ένα απλό κόκκινο χρώμα, είναι πιο βαθύ και ζεστό, δε ξεθωριάζει τόσο εύκολα και - όπως όλα τα hair trends- παίζει κατά βάση με τις σκιάσεις και τις λεπτές αποχρώσεις.

Έχει στενή συγγένεια με το γνωστό ginger χρώμα, αλλά στην πιο χειμωνιάτικη εκδοχή του. Οι ειδικοί το βαφτίζουν καστανό με έντονο κόκκινο στοιχείο. Απλά εντυπωσιακό!

Είστε έτοιμες να το τολμήσετε;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucero Esquivias (@ohlucyy)

 Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.