ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY τονωτικό spray που θα αναζοωγονήσει την επιδερμίδα μας


Ελένη Τσούτση

28 Νοεμβρίου 2021

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY τονωτικό spray που θα αναζοωγονήσει την επιδερμίδα μας
Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY τονωτικό spray που θα τονώσει την επιδερμίδα σας

Νομίζω ότι τα τονωτικά spray είναι από τα πιο "έξυπνα" καλλυντικά και εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ κάθε μέρα -μία φορά το πρωί πριν φύγω από το σπίτι και δύο ή και τρεις φορές τις βραδινές ώρες. Κάθε τόσο περνάω από το ψυγείο, το ανοίγω, με ψεκάζω και φεύγω.Το παραδέχομαι.

Τι θα λέγατε να το αποκτήσετε κι εσείς αυτή τη συνήθεια; Εντάξει, όχι σε τόσο υπερβολικό βαθμό αλλά το να καθιερώσετε τη χρήση του το λιγότερο μία φορά τη μέρα είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στην επιδερμίδα σας και δεν κοστίζει και τίποτα -ούτε σε χρόνο ούτε σε χρήμα. 

Τα υλικά που θα χρειάστείτε για την πρώτη συνταγή είναι 1 λίτρο νερό και φύλλα μέντας. 

jenny.gr

Βράστε το νερό και προσθέστε τα φύλλα μέντας. Σιγοβράστε τα για 10 λεπτά. Στραγγίξτε το υγρό και αφήστε το να κρυώσει. Μόλις αποκτήσει θερμοκρασία δωματίου, βάλτε το στο ψυγείο. Τώρα, υπάρχει η επιλογή να βουτήξετε βαμβάκι στο σκεύος που βρίσκεται το toner μας και να περάσετε ταμποναριστά όλο το πρόσωπο, αλλά υπάρχει και η άλλη επιλογή που σας δίνει και τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά και ξανά μόνο με ένα φσιτ!

Αυτή είναι να το βάλετε σε ένα μπουκαλάκι spray. Έτοιμο για χρήση!

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.