ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε την DIY μάσκα μαλλιών που έγινε viral στο TikTok


Ελένη Τσούτση

19 Μαρτίου 2023

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε την DIY μάσκα μαλλιών που έγινε viral στο TikTok
Instagram/ @clickmyworld
Aρκεί να έχετε μόνο ένα φυτό για να φτιάξετε αυτή την εύκολη και αποτελεσματική DIY μάσκα μαλλιών

H άνοιξη μας θέλει με λαμπερά και υγιή μαλλιά και σήμερα θα δοκιμάσουμε μια από τις πιο viral DIY μάσκες στο TikTok. Η beauty κοινότητα στο TikTok άλλωστε είναι από τις πιο ενεργές και το καλό με αυτό είναι ότι μαθαίνουμε ποια προϊόντα ομορφιάς αξίζει να μπουν στο καλάθι μας αλλά και όλα τα νέα hacks. Σίγουρα θα έχετε πέσει πάνω σε κάποιο beauty review ή tutorial που οι χρήστες δοκιμάζουν προϊόντα ομορφιάς, τα οποία έχουν γίνει viral.

Οι beauty addicts μας προτείνουν και μάσκες ομορφιάς με απλά υλικά που εγγυόνται υπέροχα αποτελέσματα. Μια από αυτές είναι και η DIY μάσκα με aloe vera. Το συγκεκριμένο φυτό μπορεί να μεταμορφώσει τα μαλλιά και να τους χαρίσει μοναδική λάμψη και ζωντάνια.

Jenny.Gr
Pexels

Οδηγίες για την μάσκα μαλλιών με aloe vera:

Kόβετε το φύλλο aloe vera στη μέση και βάζετε στο μπλέντερ το gel ώστε να δημιουργηθεί μια πάστα. Έπειτα, την πάστα, την αφήνετε για μισή ώρα περίπου σε όλο το μήκος των μαλλιών σας και αυτή η διαδικασία θα ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά ενώ θα δείχνουν πιο λαμπερά! Τέλος, λούζετε τα μαλλιά σας κανονικά.
Εσείς θα τη δοκιμάσετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.