ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Είσαι 50+; Αυτά είναι τα 10 κομψά χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις


Ελένη Τσούτση

16 Μαρτίου 2023

Είσαι 50+; Αυτά είναι τα 10 κομψά χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις
Splash Ideal Images
Θέλεις να ανανεώσεις το look σου και είσαι 50+; Σου έχουμε τις ωραιότερες προτάσεις, εμπνευσμένες από τις αγαπημένες μας celebrities

Πρόσφατα, το κόκκινο χαλί των Oscars, (συγγνώμη…το σαμπανιζέ), μας απέδειξε ότι η αντίληψη ότι οι γυναίκες πρέπει να κόβουν τα μαλλιά τους κοντά όταν φτάσουν σε μια «ορισμένη ηλικία», είναι απλά ξεπερασμένη. Φυσικά, τα κοντά μαλλιά παραμένουν ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο. Το bob ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις υφές μαλλιών οπότε καταλαβαίνουμε και τους λόγους που πολλές γυναίκες το αγαπούν. Εκτός όμως από το bob, υπάρχουν και άλλα πολλά hairstyles που αξίζει να τα εξερευνήσετε όπως το shag, το pixie και το lob.

Τα μαλλιά των αγαπημένων μας celebrities που βρίσκονται στα 50 τους, αποτελούν υπέροχο inspo αφού πρόκειται για ιδέες που προσδίδουν στιλ, κομψότητα και έχουν την υπογραφή διάσημων experts που παρακολουθούν όλες τις νέες τάσεις. Αν πρέπει κάτι να κρατήσετε, αυτό είναι ότι ακόμη κι αν τα μαλλιά σας έχουν γκριζάρει, δεν είναι απαραίτητο να τα βάψετε.

Η Andie MacDowell είναι το φωτεινό παράδειγμα και τα λόγια από την τελευταία της συνέντευξη που μιλά για την απόφασή της να μην ξαναβάψει τα μαλλιά της, είναι απελευθερωτικά.«Νιώθω πιο ειλικρινής. Νιώθω πραγματικά άνετα. Και από πολλές απόψεις, νομίζω ότι είναι πιο εντυπωσιακό το πρόσωπό μου», είχε πει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Απλώς νιώθω ότι μου ταιριάζει».

Δείτε παρακάτω τα πιο stylish χτενίσματα των αγαπημένων μας celebrities για να τα δοκιμάσετε αν είστε άνω των 50:


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.