ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY μάσκα για να μειώσουμε τους έντονους πόρους


Ελένη Τσούτση

26 Μαρτίου 2023

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY μάσκα για να μειώσουμε τους έντονους πόρους
Instagram/@overglowedit
Δοκιμάστε μια απλή μάσκα με μόνο δυο υλικά που έχετε ήδη στο ντουλάπι σας

Οι μεγάλοι, ανοιχτοί πόροι στο πρόσωπό σας δεν επηρεάζουν μόνο την όψη της επιδερμίδας σας αλλά δυσκολεύει και την εφαρμογή του foundation και του concealer. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να λύσετε αυτό το «πρόβλημα» κάνοντας τις σωστές DIY μάσκες και ακολουθώντας μια σωστή ρουτίνα απολέπισης και καθαρισμού. Για αυτό λόγο σήμερα, θα σας προτείνω τη τέλεια DIY μάσκα για τους ανοιχτούς πόρους με βάση το καστορέλαιο.

Τι θα χρειαστείτε;

1-2 κουταλιές της σούπας καστορέλαιο
1 κουταλάκι γλυκού χυμό λεμονιού

Jenny.Gr
Pexels

Οδηγίες εκτέλεσης:

Εφόσον έχετε ανακατέψει πολύ καλά τα δυο υλικά σε ένα μπολ, έπειτα το εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις.Το μασάζ θα πρέπει να διαρκέσει λίγα λεπτά ενώ μετά δεν θα πρέπει να ξεπλύνετέ το πρόσωπό σας.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα ήταν καλό να κάνετε αυτή τη θεραπεία το βράδυ για να αφήσετε τη μάσκα στο δέρμα σας όλη τη νύχτα. Όποια ώρα μέσα στη μέρα τη κάνετε φυσικά δε ξεχνάτε να ξεπλυθείτε πρώτα με χλιαρό νερό και μετά με δροσερό.

Tip: Αυτή η μάσκα προσώπου για λιπαρά –μεικτά δέρματα μια με δυο φορές την εβδομάδα θα βοηθήσει αισθητά να καταπολεμηθούν οι μεγάλοι πόροι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.