ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY μάσκα για λάμψη και ενυδάτωση


Ελένη Τσούτση

2 Απριλίου 2023

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY μάσκα για λάμψη και ενυδάτωση
Pexels
Φτιάχνουμε την τέλεια μάσκα για να χαρίσουμε φρεσκάδα και ζωντάνια στην επιδερμίδα μας

H περιποίηση της επιδερμίδας είναι μια σημαντική διαδικασία που οφείλει να γίνεται καθημερινά και πιο εστιασμένη περίπου 2 φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με τους ειδικούς. Για αυτόν τον λόγο σήμερα, Κυριακή, σας προτείνουμε μια τέλεια μάσκα που απευθύνεται σε όλους τους τύπους της επιδερμίδας - με πολύ απλά και φυσικά υλικά από την κουζίνα σας.

Η καθημερινότητα άλλωστε ταλαιπωρεί και φθείρει το δέρμα μας, με αποτέλεσμα να νιώθουμε πιο θαμπή και κουρασμένη την επιδερμίδα μας. Η κίνητη ματ είναι μια μάσκα προσώπου που θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει στην κυριολεξία!

Jenny.Gr

Τι θα χρειαστείτε;

Υλικά:

1/2 αγγούρι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

Οδηγίες εκτέλεσης:

Χρειάζεται να πολτοποιήσετε το αγγούρι και να προσθέσετε το μέλι και το χυμό λεμονιού. Εφαρμόζετε τη μάσκα σε όλο το πρόσωπό σας για περίπου 20 λεπτά και αφαιρείτε με χλιαρό νερό κάνοντας απαλές κινήσεις. Τέλος, εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα και το αντηλιακό σας.

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη μάσκα είναι κάτι επιπρόσθετο που θα βοηθήσει την επιδερμίδα σας σε συνδυασμό με την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.