ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ομορφιά στο κόκκινο χαλί: Dramatic eyes


Τζουλιάννα Καρνέζη

23 Μαΐου 2012

DRAMATIC-EYES.jpg

Η Νatasha Poly και η Barbara Palvin με μάτια-μαγνήτες.

Τη σέξι ένταση του smokey eye look επέλεξαν οι δύο καλλονές που πέρασαν τις προηγούμενες μέρες από το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών. Εξαιρετική επιλογή που ταίριαζε πολύ με τα εντυπωσιακά, μάξι φορέματά τους.

Για να πετύχετε το look αυτό ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

1. H επιδερμίδα σας πρέπει να είναι φρέσκια και λαμπερή. Έτσι, καλό θα ήταν, λίγο πριν το μακιγιάζ σας, να κάνετε ένα καλό καθαρισμό της επιδερμίδας σας. Τονώστε την και στη συνέχεια απλώστε την ενυδατική σας κρέμα κάνοντας κυκλικές κινήσεις μασάζ. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα σας θα φωτίσει. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η ενυδατική κρέμα είναι σε πολλές περιπτώσεις μια εξαιρετική βάση για το make up μας.

2. Επιλέξτε προσεκτικά make up. Αφήστε στην άκρη τα βαριά προϊόντα και πάρτε στα χέρια σας ένα με αέρινη, βελούδινη υφή. Πολύ καλή δουλειά κάνουν οι tinted ενυδατικές κρέμες που καλύπτουν αλλά εξασφαλίζουν φυσική φρεσκάδα και επιδερμίδα πούπουλο!

3. Επιλέξτε μία σκιά ή ένα μολύβι kohl kajal σε μαύρη ή γκρι απόχρωση για να κάνετε το περίγραμμα των ματιών σας. Σταθείτε κοντά στον καθρέπτη, στηρίξτε τον αγκώνα σας στο τραπέζι, και ζωγραφίστε τα με απαλές, ελεγχόμενες κινήσεις. Με το σφουγγαράκι απλώστε προς τα έξω το χρώμα. Για να διορθώσετε ή να θέσετε όρια στην ένταση του αποτελέσματος, χρησιμοποιήστε μία μπατονέτα που θα έχετε βουτήξει από πριν στη λοσιόν για ντεμακιγιάζ ματιών.

4. Και τώρα η μάσκαρα. Κοιτάξτε προς τα πάνω και απλώστε δύο στρώσεις στις πάνω βλεφαρίδες. Απλώστε λίγο παραπάνω στις βλεφαρίδες που βρίσκονται στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

5. Χαμογελάστε και στο σημείο που σχηματίζονται τα μήλα σας, απλώστε ένα ρουζ σε ροδακινί απόχρωση. Μπορείτε να μπερδέψετε το ρουζ σας με ελάχιστο μπρόνζερ, για περισσότερη λάμψη καλοκαιριού.

6. Επειδή η ένταση βρίσκεται στα μάτια σας, τα χείλη σας πρέπει να παίζουν σε πιο απαλές αποχρώσεις. Βασικός λοιπόν κανόνας είναι ένα φυσικό λίπγλος που να χαρίζει χρώμα υγείας στα χείλη σας. Απλώστε το στο δάχτυλό σας και μετά στα χείλη, κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις (βάλτε λίγο παραπάνω στο κέντρο).

Natasha Poly

Βγάλτε από το νεσεσέρ σας προϊόντα όπως:

Το Νο1 σε πωλήσεις Tinted Moisturizer της Laura Mercier είναι μια ενυδατική κρέμα με χρώμα και δείκτη προστασίας SPF20 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν make up για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Η σκιά που χρησιμοποιήθηκε στο μακιγιάζ της Νatasha Poly είναι η True Match Infaillible Eye Shadow της L'Oréal Paris.

Για cat eyes look πολύ καλή επιλογή είναι η μάσκαρα The Colossal Volum' Express της Maybelline New York.

Δοκιμάστε τις αποχρώσεις των λίπγκλος Hydra Lip Booster της Artdeco, έχουν πολύ glossy αποτέλεσμα.

Beauty tip: Eάν θέλετε να απαλύνετε τις ρυτίδες σας σε χρόνο d.t, πριν το μακιγιάζ σας, χρησιμοποιήστε τοπικά το νέο στικ Instant Smooth Line Correcting Concentrate της Clarins. Γεμίζει τις ρυτίδες και χαρίζει πιο νεανικό εφέ. Πολύ πρακτικό.

Δείτε ακόμα:

Red carpet beauty: 2 νέα hot trends

Trend: η μπλέ γραμμή

Πως να πετύχετε το λαμπερό «no make up look»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.