ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Smokey eyes σε φυσικούς τόνους


20 Σεπτεμβρίου 2012

00020fullscreen1.jpg

Οι απαλές καφέ αποχρώσεις είναι κολακευτικές ειδικά όταν το smokey των ματιών είναι μονόχρωμο και το υπόλοιπο πρόσωπο «γυμνό». Ιδανικό για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες με ξανθά και καστανά μαλλιά.

Ακολουθήστε τα βήματα:

1. Διαγράψτε το περίγραμμα των ματιών με ένα σκούρο καφέ μολύβι ματιών. Σβήστε το μολύβι με ένα πινέλο ή με μια μπατονέτα, σαν να κάνετε μουντζούρα. Για πιο έντονο αποτέλεσμα ή για βραδινό μακιγιάζ μπορείτε να κάνετε το περίγραμμα με ένα μαύρο μολύβι ματιών. 2. Απλώστε μια καφέ σκιά ματιών στο άνω βλέφαρο μέχρι το κόκαλο, δουλεύοντας την καλά με το πινέλο καθώς και στο κάτω βλέφαρο, απλά διαγράφοντας το περίγραμμα. Για πιο δραματικό look απλώστε την σκιά ματιών μέχρι τα φρύδια. 3. Απλώστε 1-2 στρώσεις μάσκαρα, ανάλογα αν είναι πρωί ή βράδυ. 4. Για τα ζυγωματικά και τα χείλη επιλέξτε nude – ήσυχες αποχρώσεις.

Quickliner for Eyes της Clinique, σε καφέ απόχρωση Μηχανικό μολύβι ματιών για τέλειο χρώμα με μία μόνο κίνηση. Σβήνει με το εύκολο στην χρήση σφουγγαράκι στο αντίθετο άκρο.

Laura Mercier Eye Color Truffle Ματ σκιά ματιών με καινοτόμα φόρμουλα που αποδίδει την πυκνότητα του χρώματος με μια μόνο εφαρμογή, για μοναδικό αποτέλεσμα και απαλό τελείωμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.