ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Φωτεινό μακιγιάζ για πρωί και βράδυ


20 Μαρτίου 2013

Για όσες θέλουν να δείχνουν φυσικά όμορφες όλη τη μέρα.

Ένα φυσικό μακιγιάζ με λίγη ένταση στο βλέμμα και λάμψη στα ζυγωματικά είναι το κατάλληλο για να σας κάνει να φαίνεστε περιποιημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρα. Ξεκινώντας από το πρωί στη δουλειά συνεχίζεται να δείχνετε φρέσκιες μέχρι τις βραδινές ώρες.

Δείτε πως μπορείτε να πετύχετε ένα φυσικό μακιγιάζ λάμψης:

1. Όπως πάντα φροντίζετε τη σωστή ενυδάτωση του δέρματος με μία καλή ενυδατική κρέμα κατάλληλη για τον τύπο σας. 2. Περνάτε μία βάση μέτριας κάλυψης, κι ένα αρκετά καλυπτικό concealer στην περιοχή των ματιών. 3. Βάλτε μία διάφανη πούδρα πάνω από τη βάση για πιο φυσικό αποτέλεσμα. 4. Συνεχίζετε χρησιμοποιώντας σκιές σε φυσικές καφέ αποχρώσεις για το καπάκι. 5. Περνάτε μάσκαρα στα πάνω βλέφαρα. 6. Χρησιμοποιείτε ένα φυσικό ρουζ στους ίδιους τόνους της σκιάς για να τονίσετε τα ζυγωματικά.

Ρουζ σε απόχρωση του καφέ (hot sienna) της Estee Lauder.

7. Βάζετε ένα κρεμώδες highlighter στο πάνω κι έξω μέρος στο καπάκι του ματιού και κατά μήκος του κόκαλου των ζυγωματικών.

Κρεμώδες highlighter της Mac.

8. Τελειώνετε μ’ ένα ενυδατικό balm. Μπορείτε να επιλέξετε ένα με απαλό ροζ ή nude χρώμα. Για το βράδυ αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ένα πιο έντονο χρώμα.

Δοκιμάστε το κι εντυπωσιάστε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.