ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μακιγιάζ για μπλε σκιές ματιών


TSVIGKOU

15 Φεβρουαρίου 2013

Πειραματιστείτε με το υπέροχο αυτό χρώμα.

Η μπλε σκιά ματιών είναι μια πρόκληση, μάλιστα έχει συνδεθεί με το κακό μακιγιάζ των 80s. Φέτος η μπλε σκιά ματιών κάνει ένα εντυπωσιακό comeback με νέες και δροσερές ιδέες για σέξι και σαγηνευτικά μάτια.

Δείτε παρακάτω μερικά tips:

Η μπλε σκιά ματιών δεν θέλει ποσότητα. Η μεγάλη ποσότητα δεν δουλεύεται εύκολα με το πινέλο και το αποτέλεσμα θα είναι ένας σκούρος λεκές. Χρησιμοποιήστε κάθε φορά ελάχιστη σκιά και σιγά – σιγά αυξήστε την ένταση.

Δεν την απλώνουμε παντού. Λόγω της έντασης του χρώματος, απλώστε την σκιά ματιών μόνο στο κινητό βλέφαρο και ελαφρώς στην πτυχή του ματιού.

Το μυστικό σας όπλο είναι το πινέλο. Το τολμηρό αυτό χρώμα που προσφέρει έντονο μακιγιάζ θέλει καλό άπλωμα με το πινέλο. Δουλέψτε το χρώμα καλά ώστε να δημιουργήσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα με απαλά τελειώματα και όχι έντονες γωνίες που αγριεύουν.

Smokey eyes.  Αντικαταστήστε το κλασικό καφέ, γκρι ή μαύρο με σκούρο μπλε χρώμα για σέξι και σαγηνευτικό βραδινό μακιγιάζ.

Έντονο περίγραμμα.  Για να δώσετε περισσότερο βάθος στο βλέμμα κάντε το περίγραμμα των ματιών, έντονο στο άνω βλέφαρο και πιο απαλό στο κάτω. Προτιμήστε μόνο μαύρο μολύβι ματιών ή eyeliner παραμένοντας στις φυσικές γραμμές των βλεφάρων, μην τραβήξετε την σκιά και το μολύβι πιο πέρα από την εξωτερική γωνία των ματιών, ειδικά αν δεν είσαστε έμπειρες.

Συνδυασμός χρωμάτων. Συνδυάστε την μπλε σκιά ματιών με ουδέτερα και ήσυχα χρώματα ειδικά το πρωί. Οι ματ υφές προσφέρουν διάσταση και πιο έντονη αντίθεση εξισορροπώντας έτσι το σκούρο μπλε στο δέρμα.

Ουδέτερα χείλη και ζυγωματικά. Τα έντονα χρώματα στα μάτια και ειδικά το smokey μακιγιάζ δεν επιτρέπουν χρώμα και ένταση στα χείλη και ζυγωματικά. Για να είναι το αποτέλεσμα αψεγάδιαστο και κομψό επιλέξτε απαλές και ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπεζ, το nude και το πολύ ανοιχτό ροδακινί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.