ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tips ομορφιάς για να υποδεχτείτε την άνοιξη


TSVIGKOU

13 Μαρτίου 2014

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου έφτασε!

Η άνοιξη είναι μόλις λίγες μέρες μακριά και οι έντονες ακτίνες του ήλιου εμφανίζονται καθημερινά όλο και περισσότερο. Αν μέχρι τώρα δεν κάνατε κάτι για να προστατέψετε το δέρμα σας, τώρα πρέπει να αρχίσετε. Σκεφτείτε ότι κάθε μέρα που περνάει χωρίς προστασία από τον ήλιο, σας αφήνει για αναμνηστικό μια ρυτίδα ή ένα ψεγάδι στο δέρμα.

Το αντηλιακό πρέπει να γίνει μια αναγκαία συνήθεια, ακόμα και αν δεν είσαστε λάτρεις των προϊόντων ομορφιάς. Τα περισσότερα ψεγάδια που παρουσιάζει το δέρμα οφείλονται στην έλλειψη προστασίας από τον ήλιο. Σκεφτήκατε ποτέ ότι ίσως τα χέρια σας δεν θα είχαν αυτές τις έντονες κηλίδες που προδίδουν την ηλικία σας, το δέρμα στο ντεκολτέ και στο λαιμό θα ήταν σφριγηλό και όμορφο, το πρόσωπο δεν θα είχε έντονες ρυτίδες και δυσχρωμίες αν κάποιος σας συμβούλευε ακόμα και από τα 18 σας να χρησιμοποιείτε καθημερινά μια αντηλιακή κρέμα;

korres

Δοκιμάστε την αντιηλιακή κρέμα με γιαούρτι και spf30, Korres.

Και όμως, αυτό ισχύει, βέβαια υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που συμβάλουν στην κακή κατάσταση του δέρματος, ο βασικός όμως είναι οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Ξεκινήστε ακόμα και τώρα και μην αποχωριστείτε ποτέ το αγαπημένο σας αντηλιακό. Μην σταματάτε μόνο στο πρόσωπο, ο λαιμός, το ντεκολτέ και τα χέρια εκτίθενται εξίσου στον ήλιο και πολλές φορές είναι τα σημεία του σώματος που παρουσιάζουν έντονα σημάδια γήρανσης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.