ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tricks για να φαίνεστε νεότερες


31 Μαρτίου 2013

Απλά τεχνάσματα με τα οποία φαίνεστε ακόμα πιο φρέσκιες.

Απαλλαγείτε από ορισμένα σημάδια που προκύπτουν καθώς μεγαλώνετε με απλό τρόπο. Μικρές παρεμβάσεις στο πρόσωπό σας θα σας κάνουν να αισθάνεστε πολύ καλύτερα με την εμφάνισή σας. Με άλλα λόγια διορθώστε τα εξής:

Τριχοφυΐα: Σε αρκετές γυναίκες παρατηρείται αύξηση της τριχοφυΐας τους καθώς μεγαλώνουν. Υπάρχουν αρκετά προϊόντα αποτρίχωσης στην αγορά τα οποία μπορούν να σας απαλλάξουν από τις ενοχλητικές τρίχες που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του προσώπου σας. Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες του προϊόντος που επιλέξατε για να αποφύγετε ερεθισμούς.

Απολέπιση: Κάνετε απολέπιση και ενυδατώστε την επιδερμίδα σας πριν μπει το καλοκαίρι. Η επιδερμίδα σας θα έχει καλύτερη υφή με αποτέλεσμα να δείχνετε τα πόδια σας και διάφορα άλλα σημεία του σώματός σας άφοβα.

Λάμψη στα μαλλιά σας: Τα ξεθωριασμένα χρώματα μαλλιών, η ξηροδερμία στο κεφάλι πρέπει να εξαφανιστούν. Χρησιμοποιήστε φυτικά προϊόντα ή δημιουργήστε μόνες σας ένα κατάλληλο σαμπουάν και κάνετε τα μαλλιά σας να λάμπουν και πάλι.

Κυτταρίτιδα: Πίνετε αρκετό νερό, αποφύγετε τα φαγητά με πολλά λιπαρά, προμηθευτείτε κάποια ειδική κρέμα σύσφιξης της επιδερμίδας, ξεκινήστε γυμναστήριο. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε όλα τα παραπάνω, επιλέξτε να κάνετε όσα μπορείτε και θα δείτε άμεσα αποτέλεσμα.

Ξηρά χείλη: Όσο μεγαλώνετε τόσο τα χείλη σας χάνουν την ομαλή υφή τους. Κάνετε απολέπιση με ένα scrub ζάχαρης, επιλέξτε ενυδατικά κραγιόν και θα δείτε σύντομα αποτελέσματα.

Serum: Ο ορός προσώπου είναι απαραίτητος όπως και η ενυδατική κρέμα. Πρέπει πάντα να τον τοποθετείτε πριν την κρέμα σας  γιατί περιέχει ενεργά συστατικά που εισχωρούν σε βάθος στο δέρμα.

Καθαρίστε τα δόντια σας: Καθώς μεγαλώνετε τα δόντια σας χάνουν το λευκό χρώμα τους. Οι συχνές επισκέψεις στον οδοντίατρό σας και η συχνή περιποίησή τους θα σας δώσει και πάλι το χαμόγελο που χρειάζεστε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.