ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Neutral μακιγιάζ


TSVIGKOU

14 Μαΐου 2013

NEUTRAL-MAKEUP.jpg

Μία πρόταση για όλες τις ώρες της μέρας.

Το neutral μακιγιάζ είναι στη μόδα και φέτος, αναδεικνύει όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χωρίς να τα κρύβει και δημιουργεί ένα γλυκό αποτέλεσμα.

Για να αντιγράψετε το μακιγιάζ ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ένα φυσικό ή neutral μακιγιάζ πάντα πρέπει να συνοδεύεται με μια απαλή και όσο πιο φυσική βάση γίνεται. Το αποτέλεσμα αυτό το προσφέρει μια ενυδατική με χρώμα που καλύπτει το δέρμα με απαλό – διάφανο, ομοιόμορφο χρώμα.

2. Το concealer είναι απαραίτητο κάτω από τα μάτια για να καλύψει τους μαύρους κύκλους και να φωτίσει τις σκιές αλλά και σε όλο το άνω βλέφαρο. Επίσης, για να καλύψει τις δυσχρωμίες και ατέλειες που υπάρχουν στο πρόσωπο, πάντα τοπικά, για να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

3. Περάστε όλο το πρόσωπο και ειδικά το κέντρο του μετώπου, τη μύτη, κάτω από τα μάτια, τα μήλα και το πηγούνι με μια διάφανη πούδρα προσώπου, ίσα – ίσα για να φωτίσετε τις περιοχές αυτές.

4. Ξεκινώντας με το μακιγιάζ των ματιών απλώστε μια μπεζ σκιά ματιών σε όλο το άνω βλέφαρο, σε απόχρωση που να ταιριάζει όσο περισσότερο γίνεται με το δέρμα σας. Συνεχίστε με μια ανοιχτόχρωμη καφέ σκιά ματιών μόνο στο κινητό βλέφαρο. Δουλέψτε το χρώμα πολύ καλά με το πινέλο ώστε να σβήνει απαλά λίγο πιο πέρα από την εξωτερική γωνία του ματιού. Κάντε το περίγραμμα των ματιών με μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner ή με μολύβι ματιών σε καφέ ή μαύρο χρώμα. Περάστε πάνω από το περίγραμμα την ίδια καφέ σκιά ματιών που χρησιμοποιήσατε νωρίτερα, με πολύ απαλές πινελιές.

5. Απλώστε 2-3 στρώσεις μάσκαρα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες. Για τις κάτω βλεφαρίδες σκουπίστε καλά το βουρτσάκι για να μην αφήσει πολλή μάσκαρα.

6. Απλώστε ένα καφέ ή bronze ρουζ κατά μήκος των ζυγωματικών και από πάνω περάστε απαλές πινελιές από ροζ ή ροδακινί ρουζ, ίσα-ίσα για να γλυκάνει χρωματικά το πρόσωπο.

7. Απλώστε στα χείλη ένα nude μολύβι χειλιών και από πάνω απλώστε ένα ενυδατικό κραγιόν που να ιριδίζει, σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του ροζ-μπεζ, λιλά-μπεζ ή μπεζ-καφέ. Επιλέξτε ανάλογα με το χρώμα του δέρματος σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.