ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τοποθετήστε το make up στα μέρη που πρέπει


22 Μαΐου 2013

Μην ξεχνάτε βασικά μέρη του προσώπου σας.

Η διχρωμία μεταξύ λαιμού και προσώπου είναι το πιο συχνό λάθος των γυναικών στο μακιγιάζ τους. Το σωστό είναι να βάφετε το πρόσωπό σας, το λαιμό σας και το ντεκολτέ σας. Πρέπει να τοποθετείτε την περισσότερη ποσότητα του make up στο πρόσωπό σας και να την σβήνετε καθώς την κατεβάζετε μέχρι το ντεκολτέ σας. Επίσης σημεία όπως οι ακριανές πλευρές του λαιμού σας, κάτω από το αυτί σας είναι βασικά μέρη που όλες ξεχνάτε. Με ένα τίναγμα των μαλλιών σας θα φανεί έντονη διχρωμία.

Μην ξεχνάτε ότι τους καλοκαιρινούς μήνες το πρόσωπό σας και τα χέρια σας μαυρίζουν περισσότερο σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα σας. Είναι μέρη που εκτίθενται στον ήλιο καθημερινά, όσο αντηλιακό και αν βάζετε έστω ένα ελαφρύ μαύρισμα θα το αποκτήσουν. Γι αυτό το λόγο πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα με την απόχρωση του make up. Μην επιλέξετε χρώμα που θα σας χαρίζει επιπλέον μαύρισμα, γιατί τη διχρωμία δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε με κανέναν τρόπο . Επιλέξτε κάποιο που πλησιάζει την απόχρωση του δέρματός σας και βάλτε μικρότερη ποσότητα στο πρόσωπό σας από εκείνη του λαιμού και του ντεκολτέ.

Beauty Tip: Με μία πούδρα σε πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση μπορείτε να δημιουργήσετε ισορροπία στο μακιγιάζ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.