ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να βάλετε μολύβι χειλιών;


26 Αυγούστου 2013

3eb1eddedbb2c16a8f332656d23636f31.jpg

Κάνει πιο εντυπωσιακά τα χείλη σας.

Γενικότερα πρέπει κάθε φορά που βάζετε κραγιόν να εφαρμόζετε πρώτα μολύβι για περίγραμμα. Είναι προτιμότερο να επιλέγετε ίδια απόχρωση γιατί είναι λίγο ξεπερασμένο το περίγραμμα να έχει άλλο χρώμα από τα χείλη σας. Ανάλογα με το μέγεθος των χειλιών σας και με το αποτέλεσμα που θέλετε να έχουν πρέπει να το εφαρμόζετε με διαφορετικό τρόπο.

Διαβάστε τα παρακάτω βήματα και πάρτε ιδέες:

1. Πριν εφαρμόσετε οτιδήποτε στα χείλη σας, φροντίστε να τα έχετε καλύψει με βάση. Αν προσθέσετε και πούδρα το κραγιόν θα σας κρατήσει περισσότερο.

2. Αν δεν θέλετε να βάλετε βάση να ξέρετε ότι πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικές. Αν λερωθείτε σε αυτήν την περίπτωση θα είναι πιο δύσκολο να διορθώσετε το λάθος σας.

 3. Ξεκινώντας από το κέντρο του άνω χείλους σας, ξεκινήστε να σχηματίζετε το σχήμα των χειλιών σας πηγαίνοντας προς τις άκρες.

 4. Αν το χείλη σας είναι μεγάλα επικεντρωθείτε στις εξωτερικές άκρες του στόματός σας. Αντιθέτως αν είναι μικρά δώστε βάση στις εσωτερικές άκρες του στόματός σας.

 5. Με σταθερό χέρι στη συνέχεια σχηματίστε το κάτω χείλος.

 6. Μόλις ολοκληρώσετε το σχήμα των χειλιών σας, εφαρμόστε το κραγιόν σας. Καλό είναι να έχετε βάψει τα χείλη σας και με το μολύβι χειλιών στην εσωτερική τους γωνία. Όταν θα βάλετε το κραγιόν λιώστε το μολύβι και αναμείξτε το. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και θα έχει διάρκεια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.