ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πως πρέπει να χρησιμοποιείτε τις σκιές ματιών


TSVIGKOU

26 Σεπτεμβρίου 2013

Μυστικά ομορφιάς που πρέπει να ξέρετε πριν κάνετε πειράματα με το μακιγιάζ των ματιών.

Οι παλέτες με τις σκιές ματιών στα καταστήματα είναι απλά εντυπωσιακές, δεν υπάρχει ούτε μια γυναίκα που να μην σταματήσει για να θαυμάσει τα υπέροχα χρώματα. Τα θέλουμε όλα! Είναι όμως όλα τα χρώματα και οι υφές κατάλληλα για κάθε γυναίκα; Οι πειραματισμοί με τις σκιές ματιών έχουν όρια;

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές που θα σας λύσουν πολλές απορίες:

• Μην χρησιμοποιείτε το υγρό make up σαν βάση για μια κανονική σκιά ματιών. Η υγρή βάση μαζί με τη σταθερή σκιά θα δημιουργήσουν μια κρούστα με ζάρες που θα κάνει τα μάτια να φαίνονται κουρασμένα και γερασμένα. Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό concealer - βάση για το άνω βλέφαρο για να έχετε ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

• Μην χρησιμοποιείτε πολύ φωτεινά ή αντίθετα πάρα πολύ σκούρα χρώματα σε σκιές ματιών, ειδικά αν είσαστε αρχάριες με το μακιγιάζ. Επιλέξτε τόνους που κολακεύουν τα χαρακτηριστικά σας και τα μάτια σας.

• Μην επιλέγετε σκιές ματιών σε ίδιο χρώμα με τα μάτια σας. Το αποτέλεσμα δεν θα σας κολακεύει και δεν θα αναδεικνύει τα μάτια σας.

• Μην επιλέγετε σκιές ματιών σε ίδιο χρώμα με τα ρούχα σας. Επιλέξτε χρώματα της ίδιας παλέτας αλλά με διαφορετικούς τόνους, θα σας κολακεύει περισσότερο.

• Αποφύγετε τις έντονες και ξεκάθαρες γραμμές, δουλέψτε το χρώμα καλά με το πινέλο για να σβήνει απαλά και για να δημιουργήσετε πιο φυσικό αποτέλεσμα.

• Αποφύγετε το πολύ έντονο περίγραμμα με μολύβι ματιών ή eyeliner, όσο δύσκολο και αν είναι με λίγη εξάσκηση θα το καταφέρετε. Το απαλό περίγραμμα στα σωστά σημεία θα διορθώσει το σχήμα των ματιών για να είναι πιο ελκυστικά.

• Εξετάστε τι σχήμα ματιών έχετε και ακολουθήστε τους κανόνες μακιγιάζ για να αναδείξετε τα μάτια σας. Αυτό θα σας βοηθήσει πολύ, ειδικά αν είσαστε αρχάριες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.