ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Προϊόντα μακιγιάζ για έφηβες


TSVIGKOU

10 Νοεμβρίου 2013

Δεν χρειάζεστε πολλά προϊόντα μακιγιάζ, απλά πρέπει να μάθετε τα σωστά βήματα.

Πολλές έφηβες πειραματίζονται με τις τεχνικές μακιγιάζ, ότι βλέπουν στα περιοδικά μόδας, θέλουν να το κάνουν και καταλήγουν με ένα πολύ βαρύ μακιγιάζ που αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά τους. Βέβαια υπάρχουν και άλλες έφηβες που είναι και πιο ντροπαλές και προτιμούν την φυσική ομορφιά, κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες.

Δείτε λοιπόν μικρές μας κυρίες πως πρέπει να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μακιγιάζ:

  1. Make up. Βασικά θα έπρεπε να είναι μια άγνωστη λέξη για εσάς, δεν το χρειάζεστε, ακόμα τουλάχιστον. Για να καλύψετε τις ατέλειες του προσώπου που είναι κυρίως σπυράκια επιλέξτε μια ενυδατική με χρώμα ή κρέμα BB ή κρέμα CC.
  2. Concealer. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το concealer σε καθημερινή βάση ειδικά αν έχετε μαύρους κύκλους. Απλώστε το ταμποναριστά για να έχετε τέλεια εφαρμογή και άψογο αποτέλεσμα.
  3. Μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικό concealer για σπυράκια από φαρμακείο για να τα καλύπτετε σε καθημερινή βάση. Το concealer αυτό είναι και θεραπευτικό αφού έχει ειδική αντιβακτηριδιακή  σύνθεση.
  4. Σκιές ματιών. Επιλέξτε απλές ματ σκιές ματιών σε neutral, γήινες αποχρώσεις. Τα έντονα χρώματα αγριεύουν τα χαρακτηριστικά σας. Απλώστε τη σκιά ματιών με ένα απλό πινέλο, το οποίο εννοείτε ότι πρέπει να καθαρίζετε τακτικά.
  5. Ρουζ. Το ρουζ είναι βασικό, πρέπει να επιλέξετε ένα ουδέτερο χρώμα, οι αποχρώσεις του ροζ – nude ή μπεζ – nude είναι ιδανικές για τα γλυκά – νεανικά σας χαρακτηριστικά.
  6. Περίγραμμα. Είναι σχετικά περιττό, με την κανονική του έννοια. Εσείς μπορείτε να κάνετε μερικές παραλλαγές, χρησιμοποιήστε χρωματιστά μολύβια ματιών και κάντε απαλές, λεπτές γραμμές.
  7. Μάσκαρα. Επιλέξτε απλές φόρμουλες μάσκαρα, που αναδεικνύουν τις φυσικές βλεφαρίδες. Μπορείτε άνετα να χρησιμοποιείτε και χρωματιστές μάσκαρα.
  8. Κραγιόν & lip gloss. Τα απαλά και ουδέτερα χρώματα αναδεικνύουν τα όμορφα χείλη σας ακόμα και ένα άχρωμο lip balm θα σας κολακεύει.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.