ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Γάλα Μαγνησίας για λιπαρό δέρμα


TSVIGKOU

16 Δεκεμβρίου 2013

Εύκολη συνταγή μάσκας για να μειώσετε την λιπαρότητα.

Το γάλα Μαγνησίας είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται για την δυσπεψία, τις καούρες αλλά και για την δυσκοιλιότητα, το ξέρατε όμως ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περιποίηση του προσώπου;

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν μάσκα 3-4 φορές την εβδομάδα ή πριν από μια έξοδο για να δημιουργήσετε μια τέλεια ματ βάση για το μακιγιάζ σας.

Το γάλα Μαγνησίας, τραβάει την λιπαρότητα από το δέρμα και έτσι η επιδερμίδα είναι πιο ματ, το μακιγιάζ διατηρείται ακόμα περισσότερο χωρίς φρεσκάρισμα και σταδιακά μειώνεται η υπερβολική λιπαρότητα.

Το γάλα Μαγνησίας έχει παρόμοια δράση με τον άργιλο στην μείωση της λιπαρότητας και είναι η πιο ήπια εναλλακτική επιλογή ειδικά αν έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα και ευρυαγγείες.

Εφαρμογή:

Ρίξτε σε ένα μπολ μια κουταλιά σούπας από το γάλα Μαγνησίας. Με ένα βαμβάκι απλώστε το γάλα σε όλο το πρόσωπο και αφήστε το να δράσει για 20-30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια που θα περιμένετε, αν σας έχει περισσέψει γάλα, μπορείτε να το απλώσετε συμπληρωματικά.

Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά το πρόσωπο σας και αυτό ήταν!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.