ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οδηγίες για έντονα χείλη από την Shiseido


27 Φεβρουαρίου 2014

Από τον ειδικό Dick Page.

Τα λαμπερά και εντυπωσιακά χείλη αρκούν για να αποκτήσετε το ιδανικό make up look. Είτε θέλετε να κάνετε μία βραδινή εμφάνιση ή απλά μία στιλάτη πρωινή μπορείτε απλά να προσθέσετε ένα έντονο κραγιόν στα χείλη σας και να φαίνεστε εντυπωσιακά βαμμένες. Η Shiseido σας λέει βήμα-βήμα ποια προϊόντα και πως να τα χρησιμοποιήσετε.

  1. Ξεκινήστε με την ενυδάτωση των χειλιών σας χρησιμοποιώντας το Benefiance Full Correction Lip Treatment για ένα απαλό φινίρισμα.
  2. Επιλέξτε το ιδανικό κραγιόν ανάμεσα σε: Shimmering Rouge, για λαμπερό χρώμα που "λιώνει" πάνω στα χείλη. Perfect Rouge, ένα κρεμώδες κραγιόν για μέγιστη ενυδάτωση. Lacquer Rouge, για έντονο χρώμα και λάμψη στα χείλη. Lacquer Gloss, διάφανο αποτέλεσμα, χρώμα και απαλή αίσθηση στα χείλη.
  3. Σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών σας με το κατάλληλο μολύβι χειλιών. Η Shiseido σας προτείνει το Smoothing Lip Pencil. Αναμείξτε με το ενσωματωμένο πινέλο, το κραγιόν σας και αποκτήστε μια πιο φυσική εμφάνιση.
  4.  Χρησιμοποιήστε το Shiseido Lip Brush για να απλώσετε το κραγιόν, ξεκινώντας από τη μέση του στόματος, δουλέψτε το χρώμα πάνω στα χείλη και χρωματίστε το τόξο των χειλιών σας.
  5.   Στεγνώστε απαλά με ένα χαρτομάντηλο και εφαρμόστε ξανά για να βεβαιωθείτε ότι τα χείλη σας είναι τέλεια βαμμένα.

Η συμβουλή του ειδικού: Προσθέστε ένα διάφανο πέπλο από την Translucent Loose Powder πάνω από το κραγιόν σας και επαναλάβετε ξανά για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε ένα αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.