ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μέλι στην προσωπική σας περιποίηση


5 Μαρτίου 2014

Το μέλι είναι ένα προϊόν που μόνο θετική επίδραση έχει στη υγεία μας. Τα οφέλη του όμως δεν σταματούν εκεί. Πέραν της βρώσης, το μέλι μπορεί να φανεί ευεργετικό και στην επιδερμίδα. Εκτός λοιπόν απ’ το να το συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας διατροφή σκεφτείτε σοβαρά να το χρησιμοποιείται και στην περιποίηση του δέρματος.

• Λαμπερά μαλλιά: Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό κι ανακατέψτε καλά. Μετά το λούσιμο περιχύστε το στα μαλλιά σας χωρίς να το ξεβγάλετε. Θα δείτε ότι θα έχουν μία φυσική λάμψη.

• Καθαρό πρόσωπο: Το μέλι έχει την ιδιότητα να απαλύνει τους πόρους και τα μαύρα στίγματα. Πάρτε μία μικρή ποσότητα στο χέρι σας και μαζί με ζεστό νερό ξεκινήστε να κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας. Με ένα χαρτί αφαιρέστε απαλά την ποσότητα που δεν θα απορροφηθεί από το δέρμα σας.

• Χαλάρωση και ενυδάτωση: Το μέλι είναι ευεργετικό κυρίως στην ενυδάτωση και συνήθως έχει μυρίζει ωραία. Εκμεταλλευτείτε αυτά τα χαρακτηριστικά του και κάντε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Δεν χρειάζεστε επιπλέον έλαια, αλλά μόνο το κλασσικό ελαιόλαδο. Τρεις κουταλάκια μέλι και δύο ελαιόλαδο μέσα στη μπανιέρα και όχι μόνο θα χαλαρώσετε, θα έχετε κι ένα εξαιρετικά απαλό δέρμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.