ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Γνωρίστε την νέα μέθοδο Ηχητικών Κυμάτων καθαρισμού της επιδερμίδας από την Clarisonic


15 Μαΐου 2014

Δύο νέα προϊόντα υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά λιανικής.

Η Clarisonic είναι μία εταιρεία που δημιουργήθηκε από μία ομάδα μηχανικών και επιχειρηματιών στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον και προτείνει πρωτοπόρες καινοτομίες για την περιποίηση της επιδερμίδας. Το Σύστημα Καθαρισμού Επιδερμίδας Clarisonic Pro Sonic αναπτύχθηκε αρχικά για να χρησιμοποιείται στο πλαίσιο θεραπειών από επαγγελματίες περιποίησης δέρματος. Πολύ γρήγορα όμως έγινε η πρώτη συσκευή καθαρισμού που συνιστούν κορυφαίοι δερματολόγοι, αισθητικοί και επαγγελματίες του κλάδου των spa. Η Μέθοδος Ηχητικών Κυμάτων (Sonic Method) της Clarisonic προκαλεί επανάσταση στον κλάδο των καλλυντικών, καθώς συνδυάζει προϊόντα που δρουν επιφανειακά, με τεχνολογία που δρα κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Μεταμορφώνει υπέροχα την υφή της επιδερμίδας, συσφίγγει του πόρους και δημιουργεί απαλή, λεία και λαμπερή όψη. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα ηχητικά κύματα της Clarisonic σέβονται απόλυτα τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας, απομακρύνοντας παράλληλα υπολείμματα και ρύπους από το βάθος των πόρων και προετοιμάζοντας την επιδερμίδα,να απορροφήσει καλύτερα τα προϊόντα τοπικής χρήσης. Τα κλινικά αποτελέσματα καταδεικνύουν αυξημένη απορρόφηση των προϊόντων και 6 φορές καλύτερη αφαίρεση του μακιγιάζ, των ρύπων και της λιπαρότητας σε σύγκριση με τον απλό καθαρισμό με τα χέρια.

10297902_781636748513270_6758527661676907790_n Αξιοποιώντας την τεράστια επιτυχία της Clarisonic στον κλάδο της επαγγελματικής περιποίησης της επιδερμίδας, η Clarisonic προσφέρει στην αγορά λιανικής, τεχνολογίες περιποίησης επιδερμίδας με τη μέθοδο ηχητικών κυμάτων, παρέχοντας στους καταναλωτές μια πανεύκολη λύση 60 δευτερολέπτων που μεταμορφώνει το πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας τους στο σπίτι. Το Clarisonic Plus Sonic Skin Cleansing Brush (Συσκευή Καθαρισμού Επιδερμίδας με τη μέθοδο Ηχητικών Κυμάτων Clarisonic Plus) προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού για πρόσωπο και σώμα. Η συσκευή Plus διαθέτει τρεις διαφορετικές ταχύτητες για τον καθαρισμό του προσώπου και ένα πρόγραμμα 3 λεπτών για τον καθαρισμό του σώματος με δύο διαφορετικές ρυθμίσεις (συνεχής και παλμική λειτουργία), καθώς και μια μοναδική κεφαλή καθαρισμού για το σώμα που απολεπίζει απαλά και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας απαλή και λεία την επιδερμίδα στο πρόσωπο και το σώμα.

Η Τζένη Μπαλατσινού ρώτησε τον Dr. Robb, ειδικό της νέα μεθόδου για τη λειτουργία του. Δείτε τι απάντησε:

Το Κιτ Clarisonic Plus περιλαμβάνει:

  • Clarisonic Plus
  • Βάση Φόρτισης γενικής χρήσης (100v-240v AC, 50/60 Hz)
  • Κεφαλή με Βουρτσάκι για Ευαίσθητη Επιδερμίδα
  • Κεφαλή με Βουρτσάκι για το Σώμα
  • Δείγμα Αναζωογονητικού Gel Καθαρισμού 1 oz.
  • Δείγμα Προϊόντος Λείανσης και Βελτίωσης Επιδερμίδας 2 oz.

Πρακτικό και μικρό, το Clarisonic Mia 2 Sonic Skin Cleansing Brush (Συσκευή Καθαρισμού Επιδερμίδας με τη μέθοδο των Ηχητικών Κυμάτων) είναι μια βολική επιλογή για καθαρή και όμορφη επιδερμίδα στο σπίτι ή στο ταξίδι. Χρησιμοποιώντας την ίδια Μέθοδο Ηχητικών Κυμάτων, το Mia 2 διαθέτει δύο ταχύτητες λειτουργίας, έναν παλμικό χρονοδιακόπτη 1 λεπτού και μια πρακτική θήκη μεταφοράς.

Το Κιτ Clarisonic Mia 2 περιλαμβάνει:

  • Συσκευή Καθαρισμού Clarisonic Mia 2
  • Φορτιστή γενικής χρήσης
  • Κεφαλή Καθαρισμού για όλους τους τύπους επιδερμίδας
  •  Δείγμα προϊόντος καθαρισμού 1 oz.
  • Προστατευτική θήκη μεταφοράς
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Sephora.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.