Τονίστε τα χαρακτηριστικά σας και δώστε λάμψη στο πρόσωπό σας

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Ας ξεκινήσουμε με τα μυστικά του συγκεκριμένου μακιγιάζ...

Σίγουρα όλες σας έχετε ακούσει για έντονο βλέμμα, τονισμένα χείλη, ζουμερά ζυγωματικά.  Γιατί στο νυφικό μακιγιάζ οι νύφες θέλουν να αποκτήσουν αυτά τα χαρακτηριστικά; Πώς μπορείτε να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας χωρίς να υπερβάλλετε;
Κάθε γυναίκα σε οποιοδήποτε μακιγιάζ κι αν επιλέξει πρέπει να χαρίζει στο πρόσωπό της φρεσκάδα και λάμψη, να τονίζει με διακριτικό τρόπο τα σημεία που πρέπει, να είναι βαμμένη έντονα χωρίς όμως αυτό να είναι υπερβολικό και ξένο ως προς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Ξεκινώντας λοιπόν από τον πρώτο κανόνα της λάμψης και της φρεσκάδας πρέπει να επιλέξετε ένα υγρό make up και να καλύψετε όλο το πρόσωπό σας. Τοπικά με ένα σταθερό concealer καλύψτε ατέλειες και μαύρους κύκλους. Αν η επιδερμίδα σας είναι καθαρή επιλέξτε μόνο υγρά προϊόντα για την βάση σας (make up, concealer).
Στη συνέχεια τονίστε τα ζυγωματικά σας και τα κόκαλα των μήλων σας με ένα ρουζ σε φυσική καφέ απόχρωση. Ολοκληρώστε δίνοντας λίγο χρώμα (ροζ ή κοραλλί) στο κέντρο των μήλων σας.
Όσο αναφορά τα μάτια και τα χείλη, εξαρτάται από το γούστο σας. Προτιμήστε να τονίσετε ένα από τα δύο μέρη του προσώπου σας και με διακριτικό τρόπο. Ένα καφέ μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων σας, το οποίο έχετε σβήσει με γωνιακό πινέλο ματιών, μία λεπτή μαύρη γραμμή eyeliner στις ρίζες των βλεφάρων σας που τονίζει το μάτι σας ή μία γωνία (σε καφέ, μοβ,γκρι χρώμα) στην εξωτερική πλευρά των ματιών σας είναι κάποιες από τις προτάσεις. Αντίστοιχα στα χείλη προτιμήστε απαλές αποχρώσεις (ροζ, nude, coral), αν τα μάτια σας είναι τονισμένα ή πιο έντονες (matte κόκκινα, έντονο κοραλί, φούξια), αν έχετε αφήσει φυσικά τα μάτια σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.