ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Υαλουρονικό Οξύ: Το μαγικό συστατικό


6 Μαΐου 2014

296977.jpg

Γιατί είναι σημαντικό για το πρόσωπό σας;

Αρχικά θα πρέπει να μάθετε ότι το υαλουρονικό οξύ αποτελεί συστατικό της επιδερμίδας σας. Ο ρόλος του είναι η ενυδάτωση των ιστών σας. Έχει χαμηλό μοριακό βάρος με αποτέλεσμα να κρατάει την ιδανική ποσότητα νερού, που απαιτεί η επιδερμίδα σας. Αυτό σημαίνει ότι εσείς έχετε λαμπερό και όμορφο πρόσωπο και μειωμένα σημάδια γήρανσης. Παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στην ελαστικότητα του δέρματος και στην παραγωγή κολλαγόνου. Η επιδερμίδα σας γίνεται πιο ανεκτική σε εξωτερικούς παράγοντες όπως το καυσαέριο, με αποτέλεσμα να μειώνονται και πάλι τα σημάδια γήρανσης από το πρόσωπό σας. Προτιμήστε λοιπόν να εφαρμόζετε προϊόντα που περιέχουν υαλουρονικό οξύ, στην επιδερμίδα σας ακόμα και πριν το μακιγιάζ σας. Αυτό που παρέχει είναι υγρασία στο δέρμα χωρίς όμως να αφήνει λιπαρότητα. Θα διαπιστώσετε ότι το make up σας θα απλωθεί με καλύτερο τρόπο και το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό και λαμπερό.

day H πρωινή ενυδατική κρέμα της NIVEA από την σειρά ίδια σειρά, Cellular Anti-Age, συνδυάζει ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της, προσφέρει ένα συμβατό με την επιδερμίδα συνδυασμό ενεργών κυτταρικών συστατικών με Υαλουρονικό οξύ, Εκχύλισμα Magnolia και Κρεατίνη. Για ορατά ανανεωμένη επιδερμίδα, καθώς η νεανική όψη της επιδερμίδας είναι μια ορατή αντανάκλαση της κυτταρικής ζωτικότητας βαθιά μέσα της. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πώς τα νέα κύτταρα της επιδερμίδας έχουν περισσότερη ζωτικότητα και αναπλάθονται πιο γρήγορα.

Τέλος τις βραδινές ώρες γίνονται οι πιο σημαντικές λειτουργίες στο πρόσωπό σας. Είναι η ώρα της ημέρας που πρέπει αναμφισβήτητα να παρέχετε ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας.

Nivea-Cellular-Anti-Age-Night

Η κρέμα νυχτός, της Nivea, από την σειρά Cellular Anti-Age έχει πρωτοποριακή σύνθεση, η προσφέρει ένα συμβατό με την επιδερμίδα συνδυασμό ενεργών κυτταρικών συστατικών με υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα Magnolia και κρεατίνη που προσφέρει μία ορατά ανανεωμένη επιδερμίδα με νεανική όψη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.