Τα απαραίτητα πινέλα στο μακιγιάζ

Τρίτη 17 Ιούνιος 2014

Πόσα πρέπει να έχει κάθε γυναίκα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα πινέλα είναι αυτά που βοηθάνε να γίνει πιο εύκολα και με καλύτερο τρόπο το μακιγιάζ σας. Οι επαγγελματίες πετυχαίνουν πάντα το μακιγιάζ που θέλετε, καθώς έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό. Προτείνουμε λοιπόν στο νεσεσέρ σας να έχετε συγκεκριμένα πινέλα, με πολλαπλές χρήσεις, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό make up look.
Θα ξεκινήσουμε λοιπόν από το πιο βασικό που είναι αυτό του ρουζ. Χρησιμοποιήστε το επιπλέον και για να βάλετε την πούδρα σας. Αν είναι γωνιακό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε και κοψίματα στα μάγουλά σας. Συνεχίζουμε με ένα πλατύ πινέλο ματιών. Το χρειάζεστε για να τοποθετείτε την σκιά στο κινητό βλέφαρο αλλά και για να σβήνετε το μολύβι στις ρίζες των ματιών σας. Επιλέξτε ένα σε μεσαίο προς μικρό μέγεθος. Επίσης ένα γωνιακό πινέλο ματιών είναι απαραίτητο για να τονίσετε τις ρίζες των βλεφάρων σας με σκιά και να έχετε έντονο βλέμμα.
Αν βάφεστε καθημερινά και είστε fan του μακιγιάζ τότε χρειάζεστε σίγουρα και ένα πινέλο για να τοποθετείτε το concealer σας αλλά και το make up τοπικά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα σφουγγαράκι.
Τέλος προτείνουμε ένα πινέλο χειλιών, καθώς θα μπορέσετε να πετύχετε ομοιόμορφη στρώση του χρώματος στα χείλη σας αλλά και τέλειο σχήμα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.