ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ολοκληρωμένες προτάσεις μακιγιάζ για το καλοκαίρι – Part II


21 Ιουνίου 2014

Προσθέστε χρώμα σε χείλη και μάτια!

Αναζητάτε girly, ρομαντικό ή funky μακιγιάζ; Τότε αναμφισβήτητα θέλετε να έχετε χρώμα στο πρόσωπό σας ή στα νύχια σας. Οι αποχρώσεις του κοραλί και του φούξια είναι ίσως οι πιο ιδανικές και ζωηρές για το καλοκαίρι. Επιλέξτε τα για βραδινά ή πρωινά, ανάλαφρα make up looks.

fuchsia (1)

  • Μία σκιά σε παστέλ ροζ απόχρωση, με shimmer θα φωτίσει το βλέφαρό σας. Συνδυάστε την με μία λεπτή, μαύρη γραμμή eyeliner, η οποία θα τονίσει το βλέμμα σας. Επίσης τα φούξια νύχια είναι ιδανικά για γυναίκες που θέλουν έντονα χρώματα σε μανικιούρ ή πεντικιούρ. Τέλος τα φούξια χείλη θυμίζουν ρετρό και girly look. Ένα έντονο κραγιόν μπορεί να χαρίσει μόνο του εντυπωσιακό look.

coral (1) - Copy

  • Δώστε λάμψη στα χείλη σας με ένα lip gloss σε ανοιχτό κοραλί χρώμα. Μην ξεχνάτε ποτέ να κάνετε φρέσκο και ζωντανό το μακιγιάζ σας προσθέτωντας πάντα χρώμα στα μάγουλά σας. Επιλέξτε κρεμώδες ή σε σκόνη ρουζ, ανάλογα με το στιλ σας. Τέλος η σκιά σε ανοιχτό κοραλί χρώμα μπορεί να αποτελέσει την βάση ακόμα και σε ένα φυσικό σας μακιγιάζ. Πρέπει απαραίτητα να υπάρχει στο νεσεσέρ σας.

[gallery-352999]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.