Το must have της βαλίτσας των διακοπών

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014
PicMonkey-Collage58.jpg

Όλοι ετοιμαζόμαστε για ολιγοήμερες ή όχι, διακοπές. Ένα απαραίτητο διάλειμμα που το έχουμε μεγάλη ανάγκη, για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Ήλιος, θάλασσα, ξεκούραση είναι τρεις λέξεις που μας ξεσηκώνουν την περίοδο αυτή.  

Το καλοκαίρι μας βοηθά να ξεφορτωνόμαστε πράγματα. Όσο ανάλαφρα νιώθουμε  οι ίδιοι, άλλο τόσο «light» ας είναι και η βαλίτσα μας. Βάζουμε μέσα  μαγιό, ελαφριά ρούχα, καλλυντικά, αντηλιακά, είδη προσωπικής υγιεινής και πάνω απ’ όλα δεν ξεχνάμε να πάρουμε μαζί μας, το αυθεντικό πόσιμο κολλαγόνο, χωρίς προσμίξεις, Collagen Pro Active.

Το Collagen Pro Active είναι το απαραίτητο στοιχείο της βαλίτσας και φυσικά των διακοπών μας. Ο ήλιος, η θάλασσα, το αλάτι,  τα σπορ στην παραλία, τα ξενύχτια ταλαιπωρούν ιδιαίτερα τον οργανισμό μας, το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά μας. Χρειαζόμαστε λοιπόν ένα σύμμαχο μαζί μας που θα μας προστατεύει όσο εμείς χαλαρώνουμε.

Το Collagen Pro Active ενισχύει τον οργανισμό μας, τονώνει την ενέργειά μας, μας προστατεύει από τραυματισμούς και ταυτόχρονα αποτελεί την καλύτερη ασπίδα προστασίας για το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά.

Με το Collagen Pro Active μπορούμε να απολαύσουμε το υπέροχο καλοκαίρι, να χαιρόμαστε τις πιο όμορφες στιγμές του, να προστατεύουμε τον οργανισμό μας και να είμαστε πανέτοιμοι για το φθινόπωρο.

Φυσικά δεν ξεχνάμε, ότι το Collagen Pro Active το συστήνουν οι περισσότεροι επαγγελματίες υγείας όπως διαιτολόγοι, διατροφολόγοι, φαρμακοποιοί, ιατροί και ιδιαίτερα δερματολόγοι λόγω της αυξημένης ηλιοφάνειας.

Βαλίτσα, Collagen Pro Active, εισιτήρια και …φύγαμε!

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro- Active και από το νέο site www.collagenpower.gr

fb Drink Collagen for Health & Beauty
https://www.facebook.com/DrinkCollagen?fref=ts

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.