ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ σας μπορεί να γίνει εντυπωσιακό με τρεις μόνο κινήσεις


6 Οκτωβρίου 2014

Χρειάζεστε μόνο τρία προϊόντα στην τσάντα σας, για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας.

Συχνά πολλές γυναίκες καλούνται σε μία βραδινή έξοδο απρόοπτα. Δεν έχουν χρόνο να περάσουν από το σπίτι τους και να αλλάξουν ρούχα ή να ανανεώσουν χτένισμα και μακιγιάζ. Έχουν λοιπόν στην διάθεσή τους μόλις ένα τέταρτο για να ανανεωθούν και να γίνουν ακόμα πιο εντυπωσιακές. Δεδομένου ότι στο office look επιλέγετε ένα flawless makeup, μπορείτε με μόλις τρία βήματα να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας. Θα πρέπει να επιλέξετε που θέλετε να κάνετε focus και να έχετε φροντίσει να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα καλλυντικά.

Step 1: Με μία πούδρα καλύψτε ατέλειες και δώστε ομοιόμορφη υφή στο πρόσωπό σας. Μην ξεχάσετε στο τέλος να καθαρίσετε τα φρύδια σας για να είναι τονισμένα. Step 2: Τονίστε το βλέμμα σας, χρησιμοποιώντας μία σκιά της αρεσκείας σας στο κινητό βλέφαρο ή ένα μολύβι ματιών στις ρίζες των βλεφάρων. Μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε με μάσκαρα. Step 3: Τέλος τονίστε τα χείλη σας με ένα κραγιόν ή τοποθετήστε ένα ενυδατικό balm για να δείχνουν πιο ζουμερά.

Beauty Tip: Δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας πινέλα μακιγιάζ. Μπορείτε να απλώσετε την σκιά με το δάχτυλό σας, απλά φροντίστε να μην έχει υγρασία. Όσο για την πούδρα, όλες οι συσκευασίες περιέχουν το ανάλογο σφουγγαράκι για την εφαρμογή τους.

 [gallery-384961]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.