ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tips για να βελτιώσετε τις βλεφαρίδες


26 Σεπτεμβρίου 2014

Θέλετε  πιο χοντρές βλεφαρίδες; Δείτε τα παρακάτω

Ποτέ μην τραβάτε τις βλεφαρίδες σας, και αποφύγετε να τρίβετε τα μάτια σας. Η ρίζα των βλεφαρίδων είναι πολύ λεπτή και μπορεί εύκολα να σπάσει λόγω των καθημερινών σας συνηθειών.

Αφαιρέστε μάσκαρα σας πριν πάτε για ύπνο. Η ακαμψία που δημιουργεί η μάσκαρα μπορεί να σπάσει τις βλεφαρίδες. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό ντεμακιγιάζ και ξεβαφτείτε χωρίς να τρίβετε δυνατά

Αφαιρέστε τις μάζες που δημιουργούνται από την μάσκαρα, όταν είναι ακόμα υγρή:

Πετάξτε τη  παλιά σας μάσκαρα. Αυτό θα κρατήσει τις βλεφαρίδες και τα μάτια υγιείς. Να αντικαθιστάτε τη μάσκαρα σας κάθε τρεις με έξι μήνες, έτσι ώστε να μη να μένουν μικρόβια.

Αν έχετε επιπεφυκίτιδα ή άλλη ασθένεια των ματιών, να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε το μακιγιάζ, που πήγε κοντά την περιοχή των ματιών σας.

Ακριβώς όπως σας τα μαλλιά σας, θα πρέπει να φροντίζετε και τις βλεφαρίδες σας, διότι μπορεί να σπάσουν. Άρα, αγοράστε ένα θρεπτικό μαλακτικό βλεφαρίδων ή βάλτε ένα λεπτό στρώμα βαζελίνης

Κάντε θεραπεία από αυγά. Το ασπράδι αυγού έχει πρωτεΐνη. Μερικοί  πλένουν τα μαλλιά τους με τα ασπράδια αυγών, για τον ίδιο σκοπό, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις βλεφαρίδες σας, ώστε να  τις ενισχύσετε.

Βουρτσίστε τις βλεφαρίδες σας. Χρησιμοποιήστε μια ειδική χτένα για τις βλεφαρίδες, για να τις βουρτσίζετε σε καθημερινή βάση. Το βούρτσισμα μπορεί να τονώσει την ανάπτυξη τους. Βεβαιωθείτε ότι δεν τις  τραβάτε, δεδομένου ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω ζημία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.