Τί καλλυντικά χρειάζεστε για το πρωινό σας μακιγιάζ;

Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014
IMG_3368.jpg

Οι υπερβολές είναι περιττές...

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι περιποιημένες και προσεγμένες για να πάνε στην δουλειά τους ή να κάνουν την πρωινή τους βόλτα. Ωστόσο οι υπερβολές δεν ταιριάζουν στο πρωινό σας look. Ακόμα και αν έχετε ένα "επίσημο" meeting, το μακιγιάζ σας πρέπει να μένει στα πλαίσια του flawless makeup look.
Πάντα πρέπει να κάνετε μία καλή βάση στο πρόσωπό σας. Αποφύγετε τα βαριά makeup και προτιμήστε κάποιο ενυδατικό. Αν έχετε σημάδια ή μαύρους κύκλους που θέλετε να καλύψετε χρησιμοποιήστε concealer τοπικά.
Αποφύγετε επίσης και την πούδρα για να μπορεί η επιδερμίδα σας να αναπνέει όλη την ημέρα. Με γήινες σκιές ή με ένα μολύβι ματιών μπορείτε να τονίσετε ελαφρώς το μάτι σας. Μην κάνετε γωνίες ή περίτεχνες τεχνικές στο βάψιμο των ματιών σας.
Μην αμελήσετε να δώσετε χρώμα στο πρόσωπό σας, με ένα ρουζ και σίγουρα να κάνετε πιο ζουμερά τα χείλη σας με ένα κραγιόν.
Σε αντίθεση με το makeup και τα μάτια, στα χείλη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έντονο κραγιόν και να δημιουργήσετε statement στην εμφάνισή σας.
Σε κάθε περίπτωση πριν κάνετε οποιοδήποτε μακιγιάζ μην ξεχάσετε πρώτα να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας, με την κρέμα ημέρας.