ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ποιο είναι το μυστικό για πλούσιες βλεφαρίδες;


24 Νοεμβρίου 2014

Καμία γυναίκα δεν ολοκληρώνει το μακιγιάζ της, αν δεν βάλει μάσκαρα. Η αλήθεια είναι ότι οι τονισμένες βλεφαρίδες κάνουν πιο έντονο και σαγηνευτικό το βλέμμα.  Ποιο είναι το μυστικό όμως για έντονες και πλούσιες βλεφαρίδες; Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικές στον τρόπο που βάφετε τις βλεφαρίδες σας. Ξεκινάτε πάντα από τις βλεφαρίδες, στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας, βάφοντάς τις προς τα έξω και πάνω. Συνεχίζεται με τις κεντρικές, δίνοντάς τους φορά προς το κέντρο και τέλος στις εσωτερικές, με φορά προς τα μέσα-να κοιτάνε την μύτη σας. Θα πρέπει να σηκώνετε ελαφρώς το βλέφαρό σας και να ακουμπάτε το βουρτσάκι της μάσκαρας, στις ρίζες των βλεφάρων σας. Επίσης δεν πρέπει να περνάτε πάνω από τρεις φορές τις βλεφαρίδες σας και ιδιαίτερα αν η μάσκαρα έχει στεγνώσει.

Extra Beauty Tip: Φροντίστε το βουρτσάκι της μάσκαρας να μην έχει αρκετό προϊόν, για να αποφύγετε τις ενωμένες βλεφαρίδες! [gallery-401063]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.