ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tips για το τέλειο μακιγιάζ


26 Ιανουαρίου 2015

Όλες ανεξαιρέτως θέλουμε, να δείχνουμε λαμπερές, κάθε στιγμή και ιδίως στην σημερινή εποχή που το face book έχει μπει στη ζωή μας και μπορεί να δούμε την εικόνα μας ξαφνικά στην ιστοσελίδα ενός φίλου. Πώς λοιπόν θα είστε πάντα όμορφες; Η λύση είναι στο μακιγιάζ, και εάν θέλετε να μοιάζετε σαν να σας έχει μακιγιάρει επαγγελματίας, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές. 

  • Μην βάζετε επιπλέον λάμψη στο πρόσωπο σας. Όταν πρόκειται  να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, δεν χρειάζεται να βάζετε πούδρες που γυαλίζουν πολύ την επιδερμίδα σας Διότι δεδομένου ό,τι ο φωτογραφικός φακός των κινητών παραμονεύει παντού, καλό είναι να αποφύγετε ένα μακιγιάζ που με την λάμψη του φλας, θα σας κάνει να μοιάζετε με πυγολαμπίδα.
  • Για καλύτερα αποτελέσματα μακιγιαριστείτε σε φυσικό φως. Ο φωτισμός παίζει σημαντικό ρόλο, γιατί  μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση του μακιγιάζ σας. Εάν δεν είναι φυσικός ο φωτισμός την ώρα που βάφεστε, υπάρχει πιθανότητα να μακιγιαριστείτε σε υπερβολικό βαθμό και μετά να αναρωτιέστε τι πήγε λάθος.
  • Δώστε προσοχή στο ρουζ. Στο μακιγιάζ λίγο ρουζ είναι απαραίτητο, όμως πρέπει να το εφαρμόζετε με φειδώ και εάν μετά χρειαστεί, μπορείτε να βάλετε περισσότερο. Εξάλλου είναι καλύτερα να προσθέσετε λίγη ποσότητα ρουζ, παρά να τρέχετε στις τουαλέτες και να τρίβετε το πρόσωπο σας για να το βγάλετε.
  • Μια άλλη συμβουλή που είναι απαραίτητη για την εικόνα σας, είναι το κραγιόν. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε το κραγιόν σας. Αλλά, προσέξτε τι χρώμα χρησιμοποιείτε και μη ξεχνάτε ότι, όλα εξαρτώνται από το look που έχετε κάθε φορά.
[gallery-418757]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.