ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να ετοιμαστείτε για το ραντεβού σας σε δέκα μόλις λεπτά


9 Φεβρουαρίου 2015

Ο χρόνος μπορεί να γίνει ιδιαίτερα πιεστικός και κυρίως όταν πρόκειται για τις επαγγελματικές ή τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Μπορείτε να τον μετατρέψετε σε σύμμαχο αρκεί να μην κάνετε περιττές κινήσεις και να επικεντρωθείτε στις ουσιαστικές σας ανάγκες. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, δέκα μόλις λεπτά αρκούν για να ετοιμαστείτε. Δείτε πως θα το καταφέρετε με τέσσερις κινήσεις.

shower

1. Μπείτε κάτω από το ντους χωρίς να βρέξετε τα μαλλιά σας. Σαπουνίστε το σώμα σας και ξεπλυθείτε γρήγορα. Η διαδικασία δε θα διαρκέσει πάνω από δύο λεπτά.

casual

2. Επιλέξτε έναν safe συνδυασμό ρούχων που έχετε ήδη δοκιμάσει και ντυθείτε μέσα σε δύο λεπτά. Μη ρισκάρετε να συνδυάσετε κάτι καινούριο, δε θα προλάβετε!

red lips

3. Φροντίστε να απλώσετε μία βάση, τονίστε τα μάτια σας με μία mascara, τα χείλια σας με ένα έντονο κραγιόν και τα ζυγωματικά σας με ένα απαλό ρουζ για ένα νεανικό natural look. Οι τρεις απλές κινήσεις θα σας μεταμορφώσουν, σε τρία μόλις λεπτά.

hair

4. Δημιουργήστε ένα απλό πιάσιμο στα μαλλιά σας. Κρεπάρετε όλα τα μαλλιά για να τους δώσετε όγκο και μαζέψτε τα σε αλογοουρά ή σε ατημέλητο κότσο. Εναλλακτικά ρίξτε τα στο πλάι και πλέξτε τα εύκολα και γρήγορα. Τρία λεπτά είναι υπέρ αρκετά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.