ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Be funky, be cool


4 Μαρτίου 2015

funky1.jpg

Το funky look προέρχεται από τη δεκαετία του 1970. Εμπνευσμένο από το street dance style της Καλιφόρνια.

Τα έντονα χρώματα χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο στιλ. Πολύχρωμα ρούχα, snickers σε ψυχεδελικούς χρωματισμούς, χρωματιστά γυαλιά ηλίου ή οράσεως και έντονο makeup. Όμως το funky δεν είναι απλά ένα trend, αλλά στάση ζωής. Για όσους διακατέχονται από ζωντάνια, νεανικότητα, ελευθερία και νιώθουν εντελώς cool είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούν να κάνουν για να τονίσουν ακόμα περισσότερο την πολύχρωμη προσωπικότητά τους!

Makeup Για ένα funky look τονίστε τα μάτια σας άφοβα! Απλώστε λευκή, περλέ ή metallic σκιά σε όλο το μάτι. Δώστε ακόμη περισσότερη γυαλάδα αλείφοντας  μικρή ποσότητα βαζελίνης στην άκρη του. Ύστερα γεμίστε το κάτω μέρος του ματιού, εσωτερικά, με λευκό μολύβι. Αυτή η κίνηση θα απογειώσει το βλέμμα σας. Βάλτε αρκετή μάσκαρα στα βλέφαρα, σε μαύρο, μπλε ή μοβ χρώμα. Για ακόμα πιο super αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε μάσκαρα με glitter.

Χρυσόσκονη: Η χρυσόσκονη είναι το άλλο μισό του funky makeup! Απλώστε silver ή metallic σκιά και ολοκληρώστε με eyeliner λευκό ή silver που περιέχει glitter. Προσπαθήστε η γραμμή που θα τραβήξετε να μην είναι πολύ παχιά, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά sparkly. Συνεχίστε ρίχνοντας χρυσόσκονη στις βλεφαρίδες σας ή χρησιμοποιήστε ψεύτικες. Τέλος, απλώστε μικρή ποσότητα ασημένιας σκιάς στα ζυγωματικά σας και απλώστε nude lipstick στα χείλη σας. Σίγουρα το πρόσωπό σας θα ακτινοβολεί!

Αν θέλετε ένα εντελώς ολοκληρωμένο funky style μπορείτε να ακολουθήσετε και άλλα βήματα για να πετύχετε το απόλυτο look.

Hairstyle Μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά σας ασύμμετρα και κοντά. Εάν αγαπάτε από την άλλη, τα μακριά μαλλιά, απλά φιλάρετε τα. Το funky hairlook απαιτεί όγκο, η βαφή να κινείται σε φυσικούς τόνους. Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μαύρο και στη συνέχεια το ξανθό. Τα ponytails δεν είναι και τόσο καλή ιδέα.

Νύχια Απαραίτητη funky προϋπόθεση! Επιλέξτε έντονα χρώματα, όπως το πορτοκαλί, το ανοιχτό πράσινο, το μοβ στις αποχρώσεις που προτείνει η εταιρία, essie. Επίσης, το κίτρινο είναι μία καλή επιλογή και το βαθύ πετρόλ του Yves Saint Laurent.

Styling Επιλέξτε skinny jeans ή dark denim. Επίσης, ωραία ιδέα είναι οι ίσιες φούστες, σε μαύρο, ασημένιο, κόκκινο, μπλε χρώμα. Φορέστε cool t- shirts, με διάφορα σχέδια και χρώματα, όπως με το σήμα της ειρήνης, με cartoons, με το ουράνιο τόξο. Γενικά βάλτε χρώμα, χρώμα και πάλι χρώμα.

Παπούτσια Τα παπούτσια που ταιριάζουν στο συγκεκριμένο outfit είναι τα sneackers. Μαύρα και άσπρα, σε έντονα χρώματα, ακόμα και με πούλιες.

Αξεσουάρ Επιλέξτε φανταχτερά αξεσουάρ. Χρωματιστά ή χρυσά κοσμήματα,επίσης, μεγάλα σκουλαρίκια είναι must.

[gallery-430323]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.