ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Funkmartini.gr: Όμορφες με ένα μόνο κλικ!


5 Μαρτίου 2015

FM_WD_18022015_FB2B_800x600_F-Copy.jpg

Περιορισμένος χρόνος, υποχρεώσεις και μία γεμάτη καθημερινότητα είναι χαρακτηριστικά της ζωής μίας σύγχρονης γυναίκας. Πολλές φορές λοιπόν για να τα προλάβουν όλα, οι γυναίκες παραμελούν τον εαυτό τους, λόγω έλλειψης χρόνου. Τι θα λέγατε αν υπήρχε τρόπος να αναζωογονηθείτε και να μείνετε όμορφες με ένα απλό κλικ; Αποφύγετε τις άπειρες ώρες έρευνας για το καλύτερο κομμωτήριο και το πιο κοντινό, το ιδανικό αισθητικό κέντρο για τις ανάγκες ή ότι άλλο ψάχνετε γύρω από την προσωπική σας περιποίηση. Εύκολα άνετα και γρήγορα, βρείτε ότι ζητάτε στο Funkmartini.gr ! Πρόκειται για την νέα μηχανή αναζήτησης που μπορείτε να κλείνετε το ραντεβού ομορφιάς από το κινητό το pc ή το tablet, σαν να απολαμβάνετε ένα ποτήρι παγωμένο martini! Κάντε κλικ στο Funkmartini.gr και μάθετε ότα πάντα γύρω από τις υπηρεσίες ομορφιάς, δείτε reviews, ανταλλάξτε απόψεις και χρήσιμες πληροφορίες άνετα, γρήγορα κι απλά!

Το Jenny.gr μαζί με το Funkmartini.gr, με αφορμή τη μέρα της Γυναίκας δίνουν την ευκαιρία σε μια τυχερή να απολαύσει αυτό το ταξίδι ομορφιάς, χαρίζοντας σε αυτήν και 3 φίλες της ένα full pampering (μαλλιά, μανικιούρ, πεντικιούρ) αξίας 200€ (50€/each)! Δείτε την νικήτρια του διαγωνισμού εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.