ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Σωστή επιλογή γυαλιών οράσεως ανάλογα με το σχήμα προσώπου


13 Μαρτίου 2015

371c9fb2ec2ec8708a14e1312f89885f.jpg

Για πολλές γυναίκες η επιλογή γυαλιού οράσεως προκαλεί πονοκέφαλο. Οι επιλογές είναι πολλές αλλά οι περισσότερες παραμένουν αναποφάσιστες όταν έρχεται η ώρα για την αγορά τους. Τα γυαλιά χαρίζουν γοητεία. Είναι μία  σοφιστικέ και sexy πινελιά για το στιλ. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο η επιλογή τους πρέπει να γίνεται με σωστό τρόπο και γνώση για το τι ακριβώς ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο. Είναι ένα αξεσουάρ που το φοράτε σχεδόν πάντα γι' αυτό χρειάζεται προσοχή.

Αυτό που πρέπει σε πρώτη φάση να κάνετε είναι να παρατηρήσετε καλά το πρόσωπό σας και να αντιληφθείτε σε τι τύπο ανήκετε. Επίσης, μπορείτε για καλύτερο αποτέλεσμα να συμβουλευτείτε τον οπτικό σας.

Τα διάφορα σχήματα προσώπου είναι τα παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε τη σύγκριση με τις celebrities για να βρείτε τον τύπο σας.

Εάν έχετε τετράγωνο σχήμα προσώπου σαν τη Sandra Bullock, επιλέξτε γυαλιά οράσεως με γωνίες στρογγυλεμένες με ροπή προς τα πάνω και να εξέχουν από το πρόσωπο.

Για όσες διαθέτουν πρόσωπο- καρδιά σαν την Reese Whitherspoon, η καλύτερη επιλογή είναι ο παχύς σκελετός.

illu_reference (1)   Για τα οβάλ πρόσωπα όπως της Jada Pinkett Smith οι επιλογές είναι αρκετές, διότι ταιριάζουν όλα τα είδη γυαλιών στο συγκεκριμένο σχήμα.

Τέλος, πρόσωπα σε στρογγυλό σχήμα όπως διαθέτει η Mila Kunis, χρειάζονται ένα σκελετό σε σχήμα ''πεταλούδας'' όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται.

illu-2_reference (1)

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.