ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Aπαραίτητα beauty προϊόντα για μία mini απόδραση


10 Ιουνίου 2015

2f3b72447581417c6cf848e247745730.jpg

Ο καιρός είναι ο πλέον κατάλληλος για μικρές αποδράσεις από την αγχωτική πόλη. Η διάθεση αλλάζει και η εκδρομή με φίλους ή τον σύντροφο μοιάζει με όαση. Η εποχή απαιτεί χαλάρωση και λίγο παραπάνω διασκέδαση. Δεν παίζει ρόλο αν θα λείψετε πολύ ή λίγο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να παραλείψετε την περιποίηση σας, ακόμα και αυτές τις μέρες των μικρών αποδράσεων. Διότι όλα μπορούν να συμβούν και δεύτερον, δεν χρειάζονται πολλά για να έχετε μία προσεγμένη εμφάνιση όλες τις ώρες.

Καταρχάς, το πρώτο πράγμα που πρέπει να βάλετε στο νεσεσέρ σας είναι το αντιηλιακό και η ενυδατική κρέμα. Αυτά τα προϊόντα είναι τα άκρως απαραίτητα που γενικά πρέπει να έχετε πάντα μαζί.

Όσο αφορά στο makeup το φυσικό look είναι ότι καλύτερο γι' αυτούς τους ζεστούς μήνες. Επιλέξτε μία απόχρωση σκιάς σε παστέλ χρώματα, όπως το ροζ. Θα προσδώσει στην όψη σας φρεσκάδα και μία αίσθηση ρομαντισμού που ταιριάζει στις νύχτες του καλοκαιριού. Για τα χείλη προτιμήστε ένα lip balm, είτε με χρώμα, είτε χωρίς. Καλύτερα αποφύγετε το ματ έντονο lipstick. Ολοκληρώστε το makeup με μπρονζέ ή peach ρουζ που είναι τα must της συγκεκριμένης εποχής.

Τέλος, μην ξεχάσετε ένα προϊόν για καθαρισμό προσώπου, θα το χρειαστείτε σίγουρα για να διατηρήσετε το πρόσωπό σας καθαρό και λαμπερό μετά την έκθεση σας στον ήλιο. Επίσης, ένα ενυδατικό λάδι για τις άκρες των μαλλιών, το οποίο μπορείτε να απλώσετε σε αυτά αμέσως μόλις βγείτε από τη θάλασσα, έτσι θα τα καταπραΰνετε από το αλάτι και την αφυδάτωση που προκαλεί.

2f3b72447581417c6cf848e247745730

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.